Huawei - Watch GT 4 - 46mm - Zilver/Bruin

4706868
238.00
Je kunt 47 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,5 Sterren
Huawei - Watch GT 4 - 46mm - Zilver/Bruin
238.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze stijlvolle en krachtige smartwatch is ontworpen voor de moderne gebruiker die geen concessies wil doen aan functionaliteit of design.

Elegantie en Duurzaamheid
De Huawei Watch GT4 combineert een strak, elegant ontwerp met een robuuste constructie. Het premium metalen frame en de levendige, gepolijste wijzerplaat maken deze smartwatch een luxe accessoire dat past bij elke gelegenheid. De hoogwaardige materialen en het krasbestendige glas zorgen ervoor dat je device er altijd als nieuw uitziet.

Geavanceerde Gezondheids- en Fitnessfuncties
Blijf in topvorm met de uitgebreide gezondheids- en fitnessmonitoring van de Watch GT4. Deze smartwatch biedt nauwkeurige metingen van hartslag, bloedzuurstofniveaus en slaappatronen. Met geavanceerde trainingsmodi en een geïntegreerde GPS kun je je prestaties bijhouden en je trainingen optimaliseren, of je nu hardloopt, fietst of zwemt.

Langdurige Batterijduur
Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie hoef je je geen zorgen te maken over frequente opladen. De Huawei Watch GT4 biedt tot 14 dagen batterijduur bij normaal gebruik, zodat je je kunt concentreren op je doelen zonder onderbrekingen.

Slimme Connectiviteit
Blijf verbonden met je wereld met slimme meldingen rechtstreeks op je pols. De Watch GT4 ondersteunt oproepen, berichten, en apps, zodat je altijd op de hoogte bent van belangrijke informatie, zelfs tijdens je drukke dagen.

Personalisatie op zijn Best
Kies uit een breed scala aan wijzerplaten en bandjes om je Huawei Watch GT4 helemaal naar jouw smaak aan te passen. Of je nu houdt van een klassieke uitstraling of een moderne look, er is altijd een stijl die bij je past.

Waterbestendig en Robuust
Met een waterbestendigheid tot 50 meter en een stevige behuizing is de Watch GT4 bestand tegen alle omstandigheden, of je nu een duik neemt of in de regen wandelt.

In de doos:

  • Huawei Watch GT4
  • Oplaadkabel
  • Handleiding

Productspecificaties

  • Merk: Huawei
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6942103104800
  • Batterijen: 1x Accu

Beoordelingen

Gesponsorde producten