Huawei - Band 9 - Grafiet

4707441
58.00
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,5 Sterren
Huawei - Band 9 - Grafiet
58.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ervaar de perfecte combinatie van technologie en stijl met de Huawei Band 9. Deze geavanceerde fitnesstracker is ontworpen voor mensen die hun gezondheid en fitness serieus nemen, zonder concessies te doen aan mode. De Huawei Band 9 biedt een breed scala aan functies die je helpen om je gezondheidsdoelen te bereiken en je dagelijkse activiteiten bij te houden, terwijl je altijd in contact blijft met de wereld om je heen.

Prachtig AMOLED-display
Geniet van levendige en heldere visuals op een 1,47-inch AMOLED-scherm. De smalle randen zorgen voor een gestroomlijnd ontwerp dat naadloos om je pols past.

24/7 Gezondheidsmonitoring
Houd je gezondheid in de gaten met continue hartslagmeting, SpO2-monitoring, en slaaptracking. De Band 9 biedt gedetailleerde inzichten in je slaapkwaliteit en geeft aanbevelingen voor verbetering.

Uitgebreide Fitnessfuncties
Kies uit meer dan 100 trainingsmodi, waaronder hardlopen, zwemmen, en fietsen. De Huawei Band 9 herkent automatisch je activiteit en meet je prestaties met precisie.

Waterbestendigheid tot 5 ATM
Duik zonder zorgen in het zwembad of ga sporten in de regen. De Huawei Band 9 is bestand tegen water tot 50 meter diep.

Batterijduur van 10 dagen
Geniet van langdurig gebruik zonder frequent opladen. Met een snelle oplaadtechnologie hoef je slechts enkele minuten te laden voor een volledige dag gebruik.

Slimme Meldingen
Blijf verbonden met je smartphone via meldingen voor inkomende oproepen, berichten, en sociale media-updates. Bedien je muziek en vind je telefoon met een druk op de knop.

Stijlvol en Comfortabel
Met verwisselbare bandjes in verschillende kleuren en materialen kun je de look van je Huawei Band 9 personaliseren en aanpassen aan elke gelegenheid.

In de doos:

  • Huawei Band 9
  • Oplaadkabel
  • Handleiding

Productspecificaties

  • Merk: Huawei
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6942103117169
  • Kleur: Grijs
  • Batterijen: 1x Accu

Beoordelingen

Gesponsorde producten