Houten Voetroller 27 x 17 x 5 cm

4618865
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
Houten Voetroller 27 x 17 x 5 cm
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Heb je behoefte aan verlichting na een lange dag staan of wandelen? Verwen jezelf met onze premium voetmassageroller, vervaardigd van hoogwaardig natuurlijk hout. Deze vijfdelige voetmassager biedt niet alleen een rustgevende ervaring, maar is ook ontworpen om stress te verlichten en ultieme ontspanning te bieden voor je vermoeide voeten.

Kwalitatief Materiaal
Onze voetmassageroller is vervaardigd van duurzaam natuurlijk hout, waardoor hij niet alleen lang meegaat, maar ook een luxueuze uitstraling heeft die in elk interieur past.

Vijfdelige Voetmassager van Natuurlijk Hout
Elke sectie van deze voetmassageroller is zorgvuldig vervaardigd om verschillende delen van je voeten te targeten, van je hielen tot aan je tenen, voor een volledige en effectieve massage-ervaring.

Stressverlichting en Ontspanning
Verlicht de spanning van de dag met een kalmerende voetmassage. De rollende beweging stimuleert de bloedsomloop en helpt de spieren te ontspannen, waardoor je je na elke sessie verfrist en vernieuwd voelt.

Perfect voor Voeten van Alle Maten
Onze voetmassageroller is ontworpen met het oog op gebruiksgemak voor iedereen. Ongeacht de grootte van je voeten, deze roller past perfect en biedt een comfortabele massage-ervaring.

Eenvoudig te Verrijden
Dankzij het ergonomische ontwerp kun je onze voetmassageroller moeiteloos gebruiken. Rol hem gewoon onder je voeten heen en weer voor een doeltreffende massage, waar en wanneer je maar wilt.

Of je nu op zoek bent naar een moment van ontspanning na een lange werkdag of een verkwikkende behandeling voor vermoeide voeten na een intensieve workout, onze voetmassageroller staat altijd voor je klaar. Investeer in je welzijn en geef je voeten de aandacht die ze verdienen met onze natuurlijke houten voetmassageroller.

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964703091
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen

Beoordelingen

Gesponsorde producten