Hogwarts Legacy - Nintendo Switch

4427150
66.60
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4allshop
4,1 Sterren
Hogwarts Legacy - Nintendo Switch
66.60
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

In Hogwarts Legacy voor Nintendo Switch ontdek je een boeiende RPG die je meeneemt naar de betoverende wereld van Zweinstein!

Wilde jij altijd al jouw eigen Harry Potter verhaal vormgeven? Met Hogwarts Legacy beleef je jouw eigen magische verhaal in de Wizarding World dankzij uitzonderlijke RPG-gameplay! Gecreëerd door Portkey Games, biedt deze game een uitgebreide en interactieve ervaring in het magische universum van J.K. Rowling. Beleef de magie, ontdek geheimen, en vorm je eigen tovenaars lot!

Authentieke Harry Potter-ervaring

Stap in de schoenen van een student aan Zweinstein en beleef het leven zoals nooit tevoren. Verken iconische locaties zoals het Verboden Bos en Hogsmeade, en ontdek verborgen gebieden binnen het kasteel van Zweinstein.

Origineel verhaal

Ontdek een origineel verhaal dat zich afspeelt in de 1800s, ruim vóór de tijd van Harry Potter, met nieuwe personages en unieke avonturen die het magische universum verrijken.

Personalisatie en groei

Creëer en ontwikkel je eigen personage, leer krachtige spreuken, maak magische brouwsels en ontwikkel je vaardigheden. Elke keuze die je maakt beïnvloedt je pad en de wereld om je heen.

Open wereld

Vrije verkenning van een levendige en dynamische wereld vol magische wezens, mysterieuze missies en uitdagende puzzels. Ontdek verborgen geheimen en beleef unieke avonturen.

Immersieve gameplay

Combineer magische vaardigheden met strategisch denken om vijanden te verslaan en puzzels op te lossen. Gebruik krachtige spreuken en werk samen met andere studenten om de mysteries van Zweinstein te ontrafelen.

Unieke belevenis

Beleef de magie als nooit tevoren met een game die trouw blijft aan de rijke traditie van het Harry Potter-universum, maar tegelijkertijd een geheel nieuwe en originele ervaring biedt.

Geschikt voor leeftijden vanaf 12 jaar.

Bekijk gameplay beelden van Hogwarts Legacy!

Productspecificaties

  • Merk: Warner Bros.
  • Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Warner Bros.
  • EAN: 5051888262016
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten