Het eiland van de magische paarden

4685279
18.45
Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Het eiland van de magische paarden
18.45
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Kluitman Het eiland van de magische paarden AVI M4

Ben je op zoek naar een spannend en magisch boek voor jouw kind? Kijk dan niet verder dan Kluitman Het eiland van de magische paarden. Dit betoverende verhaal, geschikt voor AVI M4, neemt jouw kind mee op een onvergetelijk avontuur vol fantasie en spanning.

Waarom jouw kind dit boek wil lezen

Het eiland van de magische paarden is niet zomaar een boek. Het combineert avontuur, fantasie en leerzaam leesplezier in een meeslepend verhaal. Jouw kind zal op het puntje van de stoel zitten tijdens het lezen. De heldere en eenvoudige taal zorgt ervoor dat kinderen het verhaal gemakkelijk kunnen volgen en begrijpen.

Inhoud van het boek

Dit prachtige boek van Kluitman bevat alles waar jouw kind van droomt. De inhoud is zorgvuldig samengesteld om zowel te entertainen als te onderwijzen. Hieronder de kenmerken van het boek:

  • Spannend verhaal vol avontuur
  • Magische elementen die de fantasie prikkelen
  • Geschikt voor AVI M4 leesniveau
  • Helder en toegankelijk taalgebruik
Over Kluitman

Kluitman staat bekend om kwalitatieve kinderboeken die zowel ouders als kinderen waarderen. Door hun jarenlange ervaring en expertise in het schrijven van kinderboeken weet Kluitman precies hoe ze jonge lezers kunnen boeien en inspireren. Het eiland van de magische paarden is daar een perfect voorbeeld van.

Bestel nu bij Massamarkt

Productspecificaties

  • Merk: Kluitman
  • EAN: 9789020676235

Beoordelingen

Gesponsorde producten