Herder dunschiller 185 mm molenmesje rvs beukenhout

4616560
22.00
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4,7 Sterren
Herder dunschiller 185 mm molenmesje rvs beukenhout
22.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het "Molenmesje van oma" maar dan met lemmet van RVS staal en ergonomische handgreep. Gemaakt voor het moeiteloos schillen en doorsnijden.

Dit Robert Herder RVS schilmesje is gemaakt voor het moeiteloos schillen en doorsnijden. Het RVS staal lemmet van 8 cm is ongevoelig voor corrosie en daarom zeer geschikt voor het schillen en snijden van groenten en fruit. Het ergonomische beukenhouten handvat van 10,5 cm ligt prettig in de hand, ook bij langdurig gebruik.

De ergonomische vorm van het handvat en het perfect gebalanceerde gewicht maken dit schilmes tot een verlengstuk van de hand van de gebruiker, waardoor nauwkeurig snijwerk moeiteloos en met plezier wordt uitgevoerd. Het Robert Herder Schilmes is niet alleen een praktische keuze voor dagelijks gebruik, maar ook een stijlvolle aanvulling op elke keukenset.

  • Totale lengte van 18.5 cm, met een lemmet van 8 cm en een handvat van 10.5 cm.
  • Hoogwaardig RVS lemmet voor uitstekende duurzaamheid en scherpte.
  • Natuurlijk beukenhouten handvat voor comfort en een unieke uitstraling.
  • Perfect gebalanceerd voor nauwkeurig en moeiteloos schil- en snijwerk.
  • Vervaardigd door Robert Herder, bekend om kwaliteit en vakmanschap.

Garantie

Op Robert Herder producten wordt standaard een garantie van 2 jaar gegeven. Deze garantie geldt op materiaalfouten en fabricagefouten bij normaal gebruik met het product.

Het merk

Goede messen worden met de hand gemaakt', dat is wat Robert Herder inmiddels al meer dan 150 jaar bewijst. De authentieke messenfabrikant uit het Duitse Solingen maakt de messen ook vandaag de dag nog met de hand en dat resulteert in de klassieke Molenmessen van topkwaliteit. Te herkennen aan het iconische beeldmerk van de windmolen op het lemmet. Het kwaliteitsmerk met meer dan een eeuw ervaring met de productie van keukenmessen die bekend staan als 'Molenmessen'.

Productspecificaties

  • Merk: Robert Herder
  • EAN: 4002108264298

Beoordelingen

Gesponsorde producten