Hartman Sophie Element - Xerix/GI Edison 220 tafel - ovale tuinset

3803183
1389.00
Je kunt 277 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Sophie Element - Xerix/GI Edison 220 tafel - ovale tuinset
1389.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Complete tuinset met Sophie Element diningstoel en ovale Edison tafel  

Op zoek naar een betaalbare tuinset met mooie vormgeving én hoog zitcomfort? Dan is de Sophie Element tuinstoel met Edison tuintafel in ovale vorm een echte aanrader! Door de ovale vorm van deze eettafel valt de tuinset gelijk op. Voeg daar de comfortabele Hartman Sophie Element stoelen aan toe het plaatje is af. De eettafel heeft een grote omvang waardoor je genoeg plek hebt voor 6 personen. De Sophie tuinstoelen hebben een voorgevormde kuip en hebben hierdoor een ergonomische zit. Je kunt het deze tuinset nog comfortabeler maken door een zitkussen voor de kuipstoel aan te schaffen. Zie jij jezelf al zitten?

Eigenschappen Sophie Element armchair - Xerix - Aluminium poot

De kunststof kuip is voorgevormd, dit zorgt ervoor dat de stoel een ergonomisch zitcomfort biedt en daardoor dus erg lekker zit. Het frame van de Hartman Sophie Studio aluminium stoel is gemaakt van Aluminium. Voor dit materiaal is bewust gekozen omdat dit sterk en onderhoudsvriendelijk is! Het frame is Xerix gecoated zodat het mooi aansluit bij de kunststof grijze kuip.

Eigenschappen Edison ovale tuintafel

Het unieke kruisonderstel is gemaakt van stevig aluminium en behandeld met een coating. Door deze coating wordt het onderstel kras- en stoot vast en heeft het zijn mooie antracieten kleur gekregen. Aluminium wordt veel gebruikt voor tuinmeubelen omdat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij is. Het tafelblad van de Edison tuintafel is gemaakt van polywood. De polywood latten zijn in een ovale vorm over het frame gelegd. Polywood is een soort kunststof met de uitstraling van hout. Het voordeel van dit materiaal is dat het niet gaat 'werken' zoals echt hout. Bij polywood dien je wel rekening te houden met het plaatsen van glaswerk, bloempotten etc. Lees hiervoor het onderhoudsadvies.

Deze set bestaat uit:

6x tuinstoel Sophie Element - Xerix
1x tuintafel Edison ovaal 220 x 115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090304852812
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten