Hartman Sophie/Silva 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig

3975316
1594.00
Je kunt 318 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Sophie/Silva 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig
1594.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Sophie Element/Silva 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig

Creëer een stijlvolle buitenruimte met de Sophie Element/Silva tuinset. Door de afmetingen van 240 x 115 cm. biedt de Silva tuintafel plaats aan 6 personen. De Sophie Element tuinstoelen hebben een comfortabele voorgevormde zitting in antracietkleur. Het kruisvormig onderstel van deze tuinset geeft een industriële look aan deze set, waarbij de Sophie tuinstoelen van Hartman zorgen voor het moderne aspect. Door het keramische tafelblad is schoonmaken zo gepiept! Een onderhoudsvrije tuinset, die als eyecatcher in je tuin staat. Wat wil je nog meer? Bestellen kan direct online! 

Eigenschappen van de Sophie Element tuinstoel van Hartman

Dit is de Sophie Element tuinstoel met aluminium onderstel van het bekende merk Hartman. Zoek je een leuke stoel die lekker zit en onderhoudsvrij is? Dan is deze stoel perfect! De Sophie stoel kenmerkt zich namelijk door zijn mooie vormgeving en het goede zitcomfort. Het zitcomfort zou je zelfs nog kunnen verhogen met een bijpassend kussentje die los bij de stoel kan worden aangeschaft. De vierkante vormgeving van de poten, wijzen de stoelen op het type ‘Element’. De kunststof kuip is voorgevormd, dit zorgt ervoor dat de stoel een ergonomisch zitcomfort biedt en daardoor dus erg lekker zit. Het frame van de Hartman Sophie Studio aluminium stoel is gemaakt van Aluminium. Voor dit materiaal is bewust gekozen omdat dit sterk en onderhoudsvriendelijk is! Het frame is Xerix gecoated zodat het mooi aansluit bij de kunststof grijze kuip.

Eigenschappen ovale tuintafel Silva

Het ovale blad van de Silva tuintafel is gemaakt van keramiek en biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een zeer duurzaam oppervlak. Het keramiek is bestand tegen krassen, hitte en vorst, waardoor de tafel het hele jaar door buiten kan blijven staan. Het aluminium onderstel van de tafel is stevig en onderhoudsarm, zodat je er jarenlang plezier van hebt. De kruisvormige poten van de tafel geven deze een industriële uitstraling, wat perfect past bij een moderne en stijlvolle tuininrichting. De tafel heeft een afmeting van 240 x 115 cm. waardoor er genoeg ruimte is voor 6 personen om comfortabel te kunnen zitten en te genieten van lange avonden buiten. 

Deze set bestaat uit: 

6x Hartman Sophie Element diningstoel
1x Silva tuintafel ovaal - 240x115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090303416497
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten