Hartman Salvatore/Chaneo verstelbare tuinset - 220x100 cm. - 7-delig

4613387
1769.00
Je kunt 353 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Salvatore/Chaneo verstelbare tuinset - 220x100 cm. - 7-delig
1769.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Salvatore/Chaneo verstelbare tuinset - 220x100 cm. - 7-delig

Op zoek naar een verstelbare voorgevormde tuinstoel met een keramische tafel? Dan is de Hartman Salvatore/Chaneo verstelbare tuinset echt iets voor jou. De verstelbare Hartman Salvatore met voorgevormde rugleuning en zitting wordt gecombineerd met een keramische tafelblad. Het keramische blad heeft een subtiel betonlook motief, waardoor de tafel een eigentijdse uitstraling heeft. Het elegante en tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat de tafel gemakkelijk te combineren is met andere tuinmeubelen. Zoals met de Hartman Salvatore verstelbare tuinstoelen, waar je in meerdere posities kunt genieten in de tuin. Breng een bezoek aan onze showrooms in Opheusden, Duiven en Apeldoorn en ervaar deze prachtige set zelf. Neem plaats, geniet van het zitcomfort en laat je inspireren. 

Materialen Hartman verstelbare tuinstoel Valentino 

De Hartman verstelbare Valentino tuinstoel is de perfecte combinatie tussen het comfort van een textileen zitting en een stevig aluminium frame.  De ergonomisch gevormde zitting biedt uitstekende rugondersteuning. De verstelbare opties en voorgevormde zitting zorgen voor urenlang comfort tijdens het buitenleven en dat zonder kussens. Het aluminium frame is weerbestendig, eenvoudig te onderhouden en gaat jarenlang mee. De lichtheid van aluminium maakt het gemakkelijk te verplaatsen. De inklapbaarheid van de Hartman Salvatore tuinstoel  zorgt ervoor dat je de tuinstoel gemakkelijk kunt opbergen en meenemen. 

Materialen Chaneo tuintafel 

Het keramische tafelblad van de Chaneo staat bekend om zijn duurzaamheid, krasbestendigheid, vlekbestendigheid, en zijn vermogen om zowel hitte als kou te weerstaan. Hierdoor is de tafel niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch, zelfs bij wisselende weersomstandigheden. Het aluminium frame van de tafel heeft ook veel voordelen. Aluminium is lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is indien nodig. Bovendien is aluminium bestand tegen roest, wat de Chaneo tuintafel tot een duurzame investering maakt, ongeacht de weersomstandigheden. Met een royaal formaat van 220 cm in lengte en 100 cm in breedte, voorziet de Chaneo tuintafel comfortabel in de behoeften van 6 personen voor gezellige diners, ontspannen momenten, of levendige bijeenkomsten in de buitenlucht. Uitrbeiden naar 8 personen? Dat kan door gebruik te maken van de kopse kanten! 

 

Deze set bestaat uit: 

6x Hartman Salvatore verstelbare tuinstoel 
1x Chaneo tuintafel 220 x 100 cm. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097343545514
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 43.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten