Hartman Napoli/Silva houtlook 240x115 cm. ovale tuinset - verstelbaar

3977613
1595.00
Je kunt 319 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Napoli/Silva houtlook 240x115 cm. ovale tuinset - verstelbaar
1595.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Napoli/Silva houtlook 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig - verstelbaar

Ga voor de perfecte setting voor ontspanning en gezelligheid in jouw tuin met de prachtige Napoli/Silva tuinset. De verstelbare Napoli tuinstoelen van Hartman bieden ultiem comfort, met een duurzaam aluminium frame in de elegante kleur Xerix, vergelijkbaar met de kleur antraciet. De Silva tuintafel is een indrukwekkende eyecatcher met een kruisvormig aluminium onderstel en een ovaal keramisch tafelblad met een verbluffende houtlook. Met een royale afmeting van 240 x 115 cm. biedt deze tafel voldoende ruimte voor 6 personen om te genieten van heerlijke maaltijden en gezellige tijden. Bestel deze veelzijdige tuinset vandaag nog! 

Eigenschappen van de Hartman Napoli tuinstoel

Deze verstelbare tuinstoel heeft een stevig aluminium frame, tussen dit frame is een stevig textileen doek gespannen. Dit doek zorgt ervoor dat de stoel erg lekker zit. De stoel is in meerder standen te stellen zodat deze perfect geschikt is om in te dineren en na het eten lekker in de relax stand te zetten. Het textileen doek is erg gemakkelijk schoon te maken. Kortom een onderhoudsvriendelijke tuinstoel die ook nog eens lekker zit!

Eigenschappen ovale tuintafel Silva - houtlook

Het ovale blad van de Silva tuintafel heeft een houtlook en is gemaakt van keramiek. Dit biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een zeer duurzaam oppervlak dat bestand is tegen krassen, hitte en vorst, zodat de tafel het hele jaar door buiten kan blijven staan. Het aluminium onderstel van de tafel is stevig en onderhoudsarm, zodat je er jarenlang plezier van hebt. De kruisvormige poten van de tafel geven deze een industriële uitstraling, wat perfect past bij een moderne en stijlvolle tuininrichting. Met een afmeting van 240 x 115 cm biedt de tafel genoeg ruimte voor 6 personen om comfortabel te kunnen zitten en te genieten van lange avonden buiten.

Deze set bestaat uit: 

6x Hartman Napoli verstelbare tuinstoel
1x Silva houtlook tuintafel ovaal - 240x115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090308236205
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten