Hartman Napoli/Silva houtlook 240x115 cm. ovale tuinset - stapelbaar

3977612
1489.00
Je kunt 297 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Napoli/Silva houtlook 240x115 cm. ovale tuinset - stapelbaar
1489.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Napoli/Silva houtlook 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig - stapelbaar

Ontdek de ultieme tuinervaring met de elegante Hartman Napoli/Silva tuinset. De stapelbare Napoli stoelen van Hartman zijn vervaardigd uit duurzaam aluminium en voorzien van antracietkleurig textileen, waardoor ze een moderne uitstraling hebben. De tafel met zijn stevige aluminium frame en keramische tegels met een prachtige houtlook brengt een industriële vormgeving in je tuin en biedt ruimte aan zes personen. Creëer een warme en comfortabele buitenruimte voor onvergetelijke momenten met je vrienden of familie. Bestel deze prachtige tuinset eenvoudig online en geniet van gratis thuisbezorging. 

Eigenschappen Hartman diningstoel Napoli 

De Napoli diningstoel wordt gekenmerkt door zijn unieke design met strakke vormen. Hierdoor heeft de stoel een mooie moderne uitstraling die in elke tuin past! Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium. Dit is lekker licht van gewicht en onderhoudsvrij. Het aluminium heeft een coating in de kleur Xerix. Door deze coating krijgt het zijn kleuring, maar wordt het frame ook kras- en stootvast. Aluminium heeft als voordeel dat het een lange levensduur heeft, zo kan jij lang genieten van je tuinstoelen! Tussen het aluminium frame in is een doek van textileen gespannen. Door dit textileen heb je geen kussens nodig om comfortabel te zitten! 

Eigenschappen ovale tuintafel Silva - houtlook

Het ovale blad van de Silva tuintafel heeft een houtlook en is gemaakt van keramiek. Dit biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een zeer duurzaam oppervlak dat bestand is tegen krassen, hitte en vorst, zodat de tafel het hele jaar door buiten kan blijven staan. Het aluminium onderstel van de tafel is stevig en onderhoudsarm, zodat je er jarenlang plezier van hebt. De kruisvormige poten van de tafel geven deze een industriële uitstraling, wat perfect past bij een moderne en stijlvolle tuininrichting. Met een afmeting van 240 x 115 cm biedt de tafel genoeg ruimte voor 6 personen om comfortabel te kunnen zitten en te genieten van lange avonden buiten.

Deze set bestaat uit: 

6x Hartman Napoli stapelstoel
1x Silva houtlook tuintafel ovaal - 240x115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090313885801
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten