Hartman Napoli/Silva 240x115 cm. ovale tuinset - verstelbaar

3975314
1595.00
Je kunt 319 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Napoli/Silva 240x115 cm. ovale tuinset - verstelbaar
1595.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Napoli/Silva 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig - verstelbaar

Creëer de perfecte sfeer in je tuin met de Hartman Napoli/Silva verstelbare tuinset. De Napoli stoelen van Hartman zijn gemaakt van duurzaam aluminium en antracietkleurig textileen, hebben een verstelbare rugleuning en zijn opvouwbaar voor gemakkelijk opbergen. De ovale Silva tuintafel heeft een sterk aluminium frame en keramische tegels als tafelblad voor een industriële look. Door de afmeting van 240 x 115 cm. kunnen er met gemak 6 personen aanschuiven. Maak van je buitenruimte een gezellige en stijlvolle plek om te ontspannen en te genieten met deze prachtige tuinset! Bestellen kan direct online. 

Eigenschappen van de Hartman Napoli tuinstoel

Deze verstelbare tuinstoel heeft een stevig aluminium frame, tussen dit frame is een stevig textileen doek gespannen. Dit doek zorgt ervoor dat de stoel erg lekker zit. De stoel is in meerder standen te stellen zodat deze perfect geschikt is om in te dineren en na het eten lekker in de relax stand te zetten. Het textileen doek is erg gemakkelijk schoon te maken. Kortom een onderhoudsvriendelijke tuinstoel die ook nog eens lekker zit!

Eigenschappen ovale tuintafel Silva

Het ovale blad van de Silva tuintafel is gemaakt van keramiek en biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een zeer duurzaam oppervlak. Het keramiek is bestand tegen krassen, hitte en vorst, waardoor de tafel het hele jaar door buiten kan blijven staan. Het aluminium onderstel van de tafel is stevig en onderhoudsarm, zodat je er jarenlang plezier van hebt. De kruisvormige poten van de tafel geven deze een industriële uitstraling, wat perfect past bij een moderne en stijlvolle tuininrichting. De tafel heeft een afmeting van 240 x 115 cm. waardoor er genoeg ruimte is voor 6 personen om comfortabel te kunnen zitten en te genieten van lange avonden buiten. 

Deze set bestaat uit: 

6x Hartman Napoli verstelbare tuinstoel
1x Silva tuintafel ovaal - 240x115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090309235290
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten