Hartman Napoli/Silva 240x115 cm. ovale tuinset - stapelbaar

3975313
1489.00
Je kunt 297 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Napoli/Silva 240x115 cm. ovale tuinset - stapelbaar
1489.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Napoli/Silva 240x115 cm. ovale tuinset - 7-delig - stapelbaar

Haal het meeste uit je tuin met de Hartman Napoli/Silva tuinset. Deze stapelbare Napoli stoelen van Hartman zijn gemaakt van duurzaam aluminium en antracietkleurig textileen voor een moderne uitstraling. De tafel heeft een sterk aluminium frame en keramische tegels op het tafelblad voor een industriële look en biedt ruimte aan 6 personen. Creëer een gezellige en comfortabele buitenruimte voor familie en vrienden met deze prachtige tuinset. Deze set bestel je gemakkelijk online en hij wordt gratis bij jou thuisbezorgd. 

Eigenschappen Hartman diningstoel Napoli 

De Napoli diningstoel wordt gekenmerkt door zijn unieke design met strakke vormen. Hierdoor heeft de stoel een mooie moderne uitstraling die in elke tuin past! Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium. Dit is lekker licht van gewicht en onderhoudsvrij. Het aluminium heeft een coating in de kleur Xerix. Door deze coating krijgt het zijn kleuring, maar wordt het frame ook kras- en stootvast. Aluminium heeft als voordeel dat het een lange levensduur heeft, zo kan jij lang genieten van je tuinstoelen! Tussen het aluminium frame in is een doek van textileen gespannen. Door dit textileen heb je geen kussens nodig om comfortabel te zitten! 

Eigenschappen ovale tuintafel Silva

Het ovale blad van de Silva tuintafel is gemaakt van keramiek en biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een zeer duurzaam oppervlak. Het keramiek is bestand tegen krassen, hitte en vorst, waardoor de tafel het hele jaar door buiten kan blijven staan. Het aluminium onderstel van de tafel is stevig en onderhoudsarm, zodat je er jarenlang plezier van hebt. De kruisvormige poten van de tafel geven deze een industriële uitstraling, wat perfect past bij een moderne en stijlvolle tuininrichting. De tafel heeft een afmeting van 240 x 115 cm. waardoor er genoeg ruimte is voor 6 personen om comfortabel te kunnen zitten en te genieten van lange avonden buiten. 

Deze set bestaat uit: 

6x Hartman Napoli stapelstoel
1x Silva tuintafel ovaal - 240x115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090300826824
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten