Hartman Napoli/Ottowa 205-265x100 cm. - 7-delige tuinset - stapelbaar

3982808
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Napoli/Ottowa 205-265x100 cm. - 7-delige tuinset - stapelbaar

Ontdek de perfecte harmonie tussen stijl, comfort en functionaliteit met onze adembenemende Napoli/Ottowa tuinset. Deze set bestaat uit zes stapelbare Napoli tuinstoelen van Hartman en de uitschuifbare Ottowa tuintafel. De stoelen bieden ongeëvenaarde ondersteuning en de tafel past zich moeiteloos aan jouw wensen aan. Heel eenvoudig schuif je het tafelblad uit waardoor de tafel 60 cm. langer wordt! Met het slimme ontwerp en duurzame materialen is onderhoud een fluitje van een cent. Bestel vandaag nog en creëer een oase van rust en stijl in jouw tuin. Jouw buitenruimte verdient het beste, dus waar wacht je nog op? Bestellen kan direct online. 

Eigenschappen Hartman Napoli stapelstoel

De Napoli diningstoel wordt gekenmerkt door zijn unieke design met strakke vormen. Hierdoor heeft de stoel een mooie moderne uitstraling die in elke tuin past! Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium. Dit is lekker licht van gewicht en onderhoudsvrij. Het aluminium heeft een coating in de kleur Xerix. Door deze coating krijgt het zijn kleuring, maar wordt het frame ook kras- en stootvast. Aluminium heeft als voordeel dat het een lange levensduur heeft, zo kan jij lang genieten van je tuinstoelen! Tussen het aluminium frame in is een doek van textileen gespannen. Door dit textileen heb je geen kussens nodig om comfortabel te zitten! 

Eigenschappen Ottowa tuintafel - uitschuifbaar

Het onderstel van de Ottowa tuintafel is gemaakt van stevig aluminium. Voor extra bescherming is het aluminium afgewerkt met een antracietkleurige coating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Aluminium is perfect geschikt voor buiten gebruik en heeft weinig onderhoud nodig. Daarnaast kan aluminium niet verroesten waardoor het een lange levensduur heeft. Het tafelblad van de uitschuifbare tuintafel is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft net als aluminium weinig onderhoud nodig. Deze harde steensoort is perfect geschikt als tafelblad. Het keramiek heeft een robuuste look waardoor de tuintafel een stoere uitstraling krijgt. Daarnaast staat het mooi in contrast met het antracietkleurige frame. Onder elke tafelpoot zit een verstelbaar dopje zodat je de tuintafel stabiel af kunt stellen. Zo heb je geen last van een wiebelende tafelpoot.

Deze set bestaat uit: 

6x Hartman Napoli stapelbare tuinstoel
1x Ottowa uitschuifbare tuintafel

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097326461473
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten