Hartman Napoli/Benevento 240x110 cm. - stapelbare tuinset

3975865
1789.00
Je kunt 357 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Napoli/Benevento 240x110 cm. - stapelbare tuinset
1789.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Napoli/Benevento 240x110 cm. - Deens ovale tuinset - stapelbaar

Haal het maximale uit je buitenruimte met de Hartman Napoli tuinset! Deze prachtige set bestaat uit zes stapelbare tuinstoelen en een trendy Benevento tuintafel met een keramisch tafelblad. De aluminium tuinstoelen zijn niet alleen stijlvol maar ook praktisch en duurzaam. Met een antracietkleurige afwerking passen deze stoelen perfect bij de Scandinavische uitstraling van de semi-ovale tuintafel. Of je nu een zomerse barbecue organiseert of een ontspannen avondje buiten wilt doorbrengen, deze set biedt comfort en stijl voor elke gelegenheid. Bestellen van deze set kan direct online! 

Eigenschappen Hartman Napoli stapelbare tuinstoel

De Napoli diningstoel wordt gekenmerkt door zijn unieke design met strakke vormen. Hierdoor heeft de stoel een mooie moderne uitstraling die in elke tuin past! Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium. Dit is lekker licht van gewicht en onderhoudsvrij. Het aluminium heeft een coating in de kleur Xerix. Door deze coating krijgt het zijn kleuring, maar wordt het frame ook kras- en stootvast. Aluminium heeft als voordeel dat het een lange levensduur heeft, zo kan jij lang genieten van je tuinstoelen! Tussen het aluminium frame in is een doek van textileen gespannen. Door dit textileen heb je geen kussens nodig om comfortabel te zitten! 

Eigenschappen Benevento tuintafel Deens ovaal

De Hartman Benevento tuintafel heeft een prachtig Deens ovale vorm met een antracietkleurig, 1 cm dik keramisch tafelblad en een stevig aluminium tafelonderstel. Het keramische blad is niet alleen zeer duurzaam en krasbestendig, maar ook onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. Aluminium is ook gemakkelijk te onderhouden en roest niet. Om de levensduur van je tafel te verlengen, raden we aan om de tafel regelmatig schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel en water, en deze af te drogen met een zachte doek. Door de afmeting van 240x110 cm. kan je met gemak met 6 personen aanschuiven. 

Deze set bestaat uit: 

6x Hartman Napoli stapelbare tuinstoel 
1x Hartman Benevento Deens ovale tuintafel

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090301941991
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten