Hartman Monza/Dublin verstelbare tuinset - 120 cm. - 5-delig

4638622
1359.00
Je kunt 271 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Monza/Dublin verstelbare tuinset - 120 cm. - 5-delig
1359.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Monza/Dublin verstelbare tuinset - 120 cm. - 5-delig

Op zoek naar een unieke verstelbare tuinset? Dan is de Hartman Monza/Dublin echt iets voor jou. De unieke Monza verstelbare tuinstoelen hebben een zandkleurig textileen doek wat gecombineerd wordt met een antraciet frame. De zandkleur zorgt voor een mooi contrast in deze set. De kleur antraciet komt terug in het aluminium frame van de Dublin tuintafel. Door de verstelbare tuinstoelen kun je in verschillende standen genieten van het buitenleven. Kom gezellig langs in onze showrooms in Opheusden, Duiven en Apeldoorn om deze mooie set zelf uit te proberen. Neem plaats, ervaar het zitcomfort en laat je inspireren voor jouw tuin. 

Materialen Hartman verstelbare tuinstoel Monza 

De Hartman verstelbare tuinstoel Monza is te herkennen aan het antraciet aluminium frame dat wordt gecombineerd met een zandkleurig textileen zitting. De zandkleur zorgt voor een mooi contrast en unieke uitstraling bij de tuinstoel. Het voordeel van textileen is dat het van zichzelf een goed comfort heeft en je geen kussens nodig hebt. Het aluminium frame heeft ook verschillende voordelen. Zo is het materiaal weerbestendig, onderhoudsvriendelijk en heeft het een lange levensduur. Daarnaast is het materiaal ook licht van gewicht, waardoor je de tuinstoel gemakkelijk met de zon mee kan verplaatsen.  

Materialen Dublin tuintafel 

De poten van de ronde tuintafel Dublin hebben een kruisvorm en zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal is licht van gewicht, stevig en het materiaal kan niet verroesten. Het tafelblad is gemaakt van "Sintered stone" eigenlijk een soort keramiek welke krasvast, hitte bestendig en uv bestendig is. Kortom het ideale materiaal om te verwerken in een tafelblad.

Deze set bestaat uit: 

4x Hartman verstelbare tuinstoel Monza 
1x Dublin tuintafel 120 cm. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097340817874
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten