Hartman Milaan/Ottowa 205-265x100 cm. - 7-delige tuinset

3982862
1699.00
Je kunt 339 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Milaan/Ottowa 205-265x100 cm. - 7-delige tuinset
1699.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Napoli/Ottowa 205-265x100 cm. - 7-delige tuinset

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de Napoli/Ottowa verstelbare tuinset! Deze prachtige set bestaat uit de elegante tuintafel Ottowa met een uniek kruislings onderstel en zes luxueuze tuinstoelen Napoli. Geniet van ontspanning op maat met de verstelbare functie van de Napoli tuinstoelen, perfect om je favoriete zithouding te vinden. De uitschuifbare tuintafel biedt voldoende ruimte voor al je gasten. Moeiteloos breid je de tafel uit met 60 cm. en heb je extra zitplaatsen voor 2 personen. Of je nu geniet van een zonnige brunch of een gezellige avondmaaltijd, deze tuinset is jouw ideale metgezel voor elke gelegenheid. Verhoog je buitenbeleving en bestel nu de Napoli/Ottowa verstelbare tuinset! 

Eigenschappen van de Hartman Napoli tuinstoel

Deze verstelbare tuinstoel heeft een stevig aluminium frame, tussen dit frame is een stevig textileen doek gespannen. Dit doek zorgt ervoor dat de stoel erg lekker zit. De stoel is in meerder standen te stellen zodat deze perfect geschikt is om in te dineren en na het eten lekker in de relax stand te zetten. Het textileen doek is erg gemakkelijk schoon te maken. Kortom een onderhoudsvriendelijke tuinstoel die ook nog eens lekker zit!

Eigenschappen Ottowa tuintafel - uitschuifbaar

Het onderstel van de Ottowa tuintafel is gemaakt van stevig aluminium. Voor extra bescherming is het aluminium afgewerkt met een antracietkleurige coating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Aluminium is perfect geschikt voor buiten gebruik en heeft weinig onderhoud nodig. Daarnaast kan aluminium niet verroesten waardoor het een lange levensduur heeft. Het tafelblad van de uitschuifbare tuintafel is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft net als aluminium weinig onderhoud nodig. Deze harde steensoort is perfect geschikt als tafelblad. Het keramiek heeft een robuuste look waardoor de tuintafel een stoere uitstraling krijgt. Daarnaast staat het mooi in contrast met het antracietkleurige frame. Onder elke tafelpoot zit een verstelbaar dopje zodat je de tuintafel stabiel af kunt stellen. Zo heb je geen last van een wiebelende tafelpoot.

Deze set bestaat uit: 

6x Hartman Napoli verstelbare tuinstoel
1x Ottowa uitschuifbare tuintafel

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097338568511
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten