Hartman Milaan/Dublin 120 cm. ronde tuinset

4638627
1239.00
Je kunt 247 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Milaan/Dublin 120 cm. ronde tuinset
1239.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Milaan/Dublin 120 cm. ronde tuinset - 5-delig - Verstelbaar

Creëer een stijlvolle en functionele buitenruimte met de Milaan/Dublin verstelbare tuinset. De verstelbare en opvouwbare stoelen hebben een uniek gebogen ontwerp en zijn gemaakt van duurzaam aluminium en textileen. De tafel heeft een stevig aluminium frame en biedt voldoende ruimte voor 4 personen. Maak je buitenruimte compleet met deze comfortabele en trendy tuinset. Je kunt deze tuinset direct en gemakkelijk online bestellen! Liever eerst even proefzitten? Kom dan langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom!

Eigenschappen Milaan standenstoel

De Milaan standenstoel van Hartman is een exclusieve toevoeging aan ons assortiment. Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium. Dat gaat lang mee en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Wel zo fijn als je onbezorgd wilt genieten van je nieuwe stoel! De zit- en rugleuning zijn gemaakt van textileen. Een kunststof doek dat comfortabel zit. De stoel is in verschillende standen te plaatsen, zodat je altijd de juiste houding kunt vinden. Ook is deze tuinstoel opvouwbaar, wat meenemen en opbergen erg gemakkelijk maakt! De afwerking maakt deze stoel zo uniek, met gebogen randen aan de bovenkant en aan de zitting. 

Eigenschappen ronde tuintafel Dublin

De poten van de ronde tuintafel Dublin hebben een kruisvorm en zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal is licht van gewicht, stevig en het materiaal kan niet verroesten. Het tafelblad is gemaakt van "Sintered stone" eigenlijk een soort keramiek welke krasvast, hitte bestendig en uv bestendig is. Kortom het ideale materiaal om te verwerken in een tafelblad.

Deze set bestaat uit: 

4x Hartman Milaan verstelbare diningstoel
1x Dublin ronde tuintafel - 120 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097329926931
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten