Hart sleutelhanger - Love of my life

4587727
13.25
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Hart sleutelhanger - Love of my life
13.25
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hart Sleutelhanger - Love of My Life

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor je geliefde? De hart sleutelhanger Love of My Life van Paperdreams is het perfecte geschenk! Deze romantische sleutelhanger straalt liefde en elegantie uit. Geef je sleutels een persoonlijke touch met dit stijlvolle accessoire.

Waarom jij deze sleutelhanger wilt hebben

Je wilt je geliefde verrassen met iets bijzonders. Deze hart sleutelhanger is niet alleen praktisch, maar ook erg betekenisvol. Elke keer als je geliefde de sleutels pakt, denkt hij of zij aan jou. Dat maakt dit cadeau extra speciaal.

Kenmerken van de Hart Sleutelhanger
  • Merk: Paperdreams
  • Kleur: zilver
  • Materiaal: metaal

De sleutelhanger is gemaakt van duurzaam metaal en heeft een prachtige zilveren kleur. Hierdoor blijft hij lang mooi en gaat hij niet snel kapot. Het hartvormige ontwerp geeft een romantische uitstraling die perfect is voor elke gelegenheid.

Perfect voor elke gelegenheid

Of je nu Valentijnsdag, een verjaardag of gewoon een speciale dag viert, deze hart sleutelhanger past altijd. Het is een klein, maar krachtig symbool van liefde. Bovendien is het een praktisch accessoire dat je dagelijks kan gebruiken.

Bestel vandaag nog jouw Hart Sleutelhanger

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw Hart Sleutelhanger - Love of My Life bij Massamarkt. Verras je geliefde en maak elke dag een beetje bijzonderder.

Productspecificaties

  • Merk: Paperdreams
  • EAN: 8716764103070

Beoordelingen

Gesponsorde producten