Gungrave G.O.R.E - Day One Edition - PC

3958640
19.98
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Gungrave G.O.R.E - Day One Edition - PC
19.98
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Word de ultieme antiheld in Gungrave G.O.R.E!

Stap in de wereld van Gungrave G.O.R.E voor PC, een intense third-person shooter die je uitdaagt om de rol aan te nemen van een stoere antiheld. Vecht je een weg door een bloederige ervaring vol wraak, liefde en trouw. Maak je klaar voor een gameplay waarin de kogels je om de oren vliegen!

Ga frontaal in de aanval

In Gungrave G.O.R.E is terugtrekken geen optie. Jij kiest ervoor om frontaal de aanval in te gaan! Met een combinatie van stijlvol vuurgevechten en vechtkunsten kun je jouw vijanden met flair uitschakelen. Gebruik de vernietigende combo's van je Cerberus-guns en de transformeerbare EVO-lijkkijst om zoveel mogelijk schade aan te richten. Met oneindige munitie is er geen reden om te stoppen; ga de strijd aan en laat niets of niemand je tegenhouden!

Een duister avontuur wacht

Ontdek een wild, episch en emotioneel verhaal met meer dan 12 uur aan gameplay. Reis door een prachtig vormgegeven Zuidoost-Azië, waar bestaande locaties worden omgetoverd in een duister en futuristisch landschap. Ontdek de geheimen van deze wereld en laat je meeslepen door de intrigerende verhaallijnen en complexe personages die je onderweg tegenkomt.

Een unieke shooter-ervaring

Wat Gungrave G.O.R.E onderscheidt van andere shooters is de combinatie van intensieve actie en een diepgaand verhaal. Elke schot, elke beweging en elke keuze heeft gevolgen. De game biedt een perfecte balans tussen chaos en narratief, waardoor je je niet alleen een krachtige strijdkrijger voelt, maar ook een deel van een groter verhaal.

Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar.

Bekijk de trailer van Gungrave G.O.R.E!

Productspecificaties

  • Merk: Prime Matter
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Koch Media
  • EAN: 4020628631277
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PC
Gesponsorde producten

Beoordelingen