Groot Grijs Pizzabord Relic II - Ø 33 cm - 1 Stuk - Stoneware - Grey - Servies

4724480
32.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GLAMOMAX
5 Sterren
Groot Grijs Pizzabord Relic II - Ø 33 cm - 1 Stuk - Stoneware - Grey - Servies
32.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Pizzabord Relic II is een stijlvolle en praktische aanvulling op elke serviescollectie. Met een royale Ø33cm is dit pizzabord perfect geschikt om uw favoriete pizza in stijl op te dienen. Gemaakt van duurzaam Stoneware, gemaakt om lang mee te gaan en de ontberingen van dagelijks gebruik te weerstaan. De grijze kleur van het bord geeft het een moderne en verfijnde uitstraling, waardoor het een veelzijdige keuze biedt voor elke gelegenheid. Of het nu voor een etentje thuis is of een serieus diner, dit pizzabord zal een vleugje elegantie toevoegen aan uw eetervaring!

Waarom wachten? Voeg de Relic II vandaag nog toe aan je collectie!

Verwen jezelf of een vriend(in) met een van onze nieuwe pizzaborden! Het grote grijze pizzabord is hét ultieme cadeau voor hem of haar, of voor jezelf!

"Relic II", een mooie verzameling van bleek blauw-grijs gekleurd serviesgoed, werd gecreëerd om de “look and feel” van het huis waar je van houdt, te verbeteren.
Reactieve glazuren werden gecombineerd met moderne vormen om een collectie te creëren die simplistisch en uiterst praktisch is. De eenvoudige maar trendy stijl van de items zal zowel het oog als de smaak stimuleren.

Belangrijke kenmerken:

Merk: S&P
Kleur: Grijs
Materiaal: Stoneware
Aantal: 1 Stuk(s)
Vaatwasserbestendig: Ja

1 Pizzabord ( 33CM )

Stoneware
Stoneware is een type porselein gemaakt van klei met een fijne korrel gebakken op 1000 á 1100 °C. Door dit materiaal op een hoge temperatuur te bakken is het sterker dan doorsnee aardewerk en daardoor zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast kan stoneware in de oven, de magnetron en de vaatwasser. Dit materiaal is kleur- en geurbestendig. De robuuste uitstraling maakt dat stoneware servies enorm populair is.

Productspecificaties

  • Merk: Salt and Pepper
  • EAN: 9509559999946
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Vorm: Rond
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Materiaal: Aardewerk
  • Afmeting (cm): 33 (Ø)
  • Diameter (cm): 33.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen