Grafix Besties stickerboek Dress me up

4588069
17.68
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Grafix Besties stickerboek Dress me up
17.68
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek het Grafix Besties Stickerboek Dress me up A4, 10 vel

Ben je op zoek naar een leuk en creatief cadeau voor je kind? Het Grafix Besties stickerboek Dress me up A4, 10 vel is de perfecte keuze! Dit fantastische stickerboek biedt urenlang speelplezier voor kinderen vanaf 3 jaar. Laat je kind zijn fantasie de vrije loop laten met dit kleurrijke en veelzijdige stickerboek.

Waarom je dit stickerboek wilt hebben

Het Grafix Besties stickerboek Dress me up bevat maar liefst 10 vellen met allerlei leuke stickers. Je kind kan hiermee eindeloos creatief zijn en de mooiste outfits samenstellen. De stickers zijn makkelijk te gebruiken en kunnen keer op keer opnieuw worden geplakt. Dit zorgt voor veel plezier zonder rommel.

Wat zit er in het stickerboek?
  • Merk: Grafix
  • Minimale leeftijd: 3 jaar
  • 10 vellen met kleurrijke stickers
  • Formaat: A4
Spelenderwijs leren en ontwikkelen

Het Grafix Besties stickerboek Dress me up is meer dan alleen leuk. Terwijl je kind bezig is met het plakken van stickers, ontwikkelt het ook belangrijke vaardigheden. Denk aan fijne motoriek, creativiteit en concentratie. Bovendien stimuleert dit stickerboek de verbeelding van je kind. Dit maakt het niet alleen een vermakelijke activiteit, maar ook een leerzame.

Perfect cadeau voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een verjaardag, feestdagen of gewoon een verrassing, dit stickerboek is een geweldig cadeau. De kleurrijke en vrolijke stickers toveren gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je kind. Geef het Grafix Besties stickerboek Dress me up A4, 10 vel en maak iedere gelegenheid speciaal.

Productspecificaties

  • Merk: Grafix
  • EAN: 8715427096285

Beoordelingen

Gesponsorde producten