Gootsteenkast Organizer Verstelbaar Zwart

4053241
34.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,9 Sterren
Gootsteenkast Organizer Verstelbaar Zwart
34.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de perfecte oplossing voor een opgeruimde gootsteenkast met onze zwarte gootsteenkast organizer! Met deze handige organizer houd je jouw keukenkastje geordend en creëer je gemakkelijk meer ruimte. Het is tijd om afscheid te nemen van een rommelige en chaotische gootsteenkast, en te genieten van een georganiseerde en gestructureerde omgeving.

Onze gootsteenkast organizer biedt talloze voordelen die je dagelijkse keukenroutine zullen vereenvoudigen. Hier zijn de belangrijkste voordelen op een rij:

Kwalitatief goed materiaal
Onze organizer is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en stevigheid garandeert. Hij kan moeiteloos de belasting aan van jouw keukenspullen, van zware potten en pannen tot schoonmaakmiddelen.

Eenvoudig in gebruik te monteren
Geen gedoe met ingewikkelde montage! Onze gootsteenkast organizer is eenvoudig en snel te monteren. Binnen enkele minuten kun je hem in je kastje plaatsen en direct profiteren van een opgeruimde ruimte.

Verstelbaar in de breedte
Elke keukenkast is anders, maar dat is geen probleem voor onze organizer. Hij is verstelbaar in de breedte, zodat je hem perfect kunt aanpassen aan de afmetingen van jouw kastje. Zo benut je elke centimeter optimaal.

Aan te passen naar wens door losse planken
Soms heb je behoefte aan meer planken, soms aan minder. Onze gootsteenkast organizer wordt geleverd met losse planken, zodat je hem volledig naar wens kunt aanpassen. Hierdoor kun je specifieke items gemakkelijker scheiden en organiseren.

Altijd een opgeruimde gootsteenkast
Dankzij onze organizer behoort de chaos in je gootsteenkast tot het verleden. Je zult nooit meer urenlang naar dat ene keukengerei of schoonmaakmiddel zoeken. Alles heeft zijn eigen plek, waardoor je tijd en energie bespaart.

Met onze zwarte gootsteenkast organizer wordt opruimen een plezierige taak en behoort een rommelige keukenkast tot het verleden. Geniet van een georganiseerde en gestructureerde keukenomgeving, waar je snel en gemakkelijk al je keukenspullen kunt vinden. Maak nu een einde aan de chaos en kies voor de kwaliteit en veelzijdigheid van onze gootsteenkast organizer!

 Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Kunststof
- Afmetingen (lxbxh): 80 cm x 35 cm x 25 cm
- Gewicht: 750 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1 set

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700373
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Vorm: Rechthoekig
  • Inklapbaar: Ja
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 80x35x25 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen