Global Stole Zadelkruk Dalton PU Alu50 58-77cm

4512401
398.00
Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Global Stole Zadelkruk Dalton PU Alu50 58-77cm
398.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dalton PU Zadelstoel met Aluminium Onderstel: Comfortabele Werkervaring in Stijl!

De Dalton PU Zadelstoel met aluminium onderstel combineert een klassiek cowboyzadelontwerp met modern comfort, waardoor je handen vrij zijn terwijl je benen de beweging van de stoel beheersen.

Belangrijkste Kenmerken:

? Klassiek Cowboyzadelontwerp: Ervaar het unieke gevoel van een klassiek cowboyzadel, waarmee je je handen vrij kunt gebruiken terwijl je benen de stoel bewegen. Dit zorgt voor een ontspannen houding en een rechte ruggengraat, waardoor je comfortabel kunt blijven zitten, zelfs voor langere periodes.

? Comfortabele Polyurethaanschuim Zitting: De zitting is gemaakt van polyurethaanschuim, wat zorgt voor uitstekend zitcomfort. Het schuim is niet alleen praktisch en robuust, maar ook bestand tegen verschillende vloeistoffen en chemicaliën. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken, waardoor het ideaal is voor diverse werkomgevingen.

? EASY-SEAT Mechanisme voor Zithoekverstelling: Pas de zithoek aan naar jouw voorkeur met het EASY-SEAT mechanisme. Geniet van een traploos instelbare zithoekverstelling van 14° naar voren en 3° naar achteren, waardoor je de stoel kunt aanpassen aan jouw ideale houding.

? Duurzaam Aluminium Onderstel: De stoel staat op een stevig aluminium onderstel van 500 mm, wat niet alleen duurzaam is maar ook een stijlvolle uitstraling biedt.

? Gemakkelijk Rollende Wielen: Met 50 mm gemakkelijk rollende wielen beweeg je soepel en moeiteloos door jouw werkomgeving.

? Ideaal voor Diverse Werkplekken: Of je nu een kantoorprofessional of werkplaatsspecialist bent, een creatieve kunstenaar of actief in de gezondheidszorg, de Dalton PU Zadelstoel past zich aan aan verschillende werkomgevingen.

Productspecificaties

  • Merk: Global Stole
  • EAN: 5710320006778
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 50x50x50x77 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 50.0
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 12.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten