Global Stole Roundabout onderdelen- of gereedschapstoren

4512342
397.00
Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Global Stole Roundabout onderdelen- of gereedschapstoren
397.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Roundabout: Jouw Ideale Partner voor Mobiel Gemak!

De Roundabout, de perfecte "metgezel" wanneer mobiliteit en toegang tot verschillende items essentieel zijn. Of je nu onderdelen of gereedschap dicht bij moet hebben, voorraad moet aanvullen in kleinere hoeveelheden, of simpelweg een veelzijdige oplossing nodig hebt die jou overal volgt, de Roundabout staat voor je klaar.

Belangrijkste Kenmerken:

? Mobiele Efficiëntie: De Roundabout is ontworpen voor jouw mobiliteit en efficiëntie. Of je nu door een magazijn of werkplaats manoeuvreert of bezig bent met het verzamelen van verschillende items, deze rijdende opslagoplossing is altijd aan jouw zijde.

? Modulaire Opbergruimte: Met zes verwijderbare vakken per schap biedt de Roundabout voldoende opbergruimte voor diverse items. De bakken op elk plateau kunnen eenvoudig worden verwijderd, waardoor je snel toegang hebt tot de juiste benodigdheden en eenvoudig kunt aanvullen.

? Robuuste Constructie: De stabiele stalen frameconstructie zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met vijf zwenkwielen, waarvan twee met remmen, kun je de Roundabout soepel en veilig verplaatsen.

? Afmetingen: Met een formaat van 1150 x 470 mm biedt de Roundabout voldoende ruimte voor jouw diverse taken, terwijl het compact genoeg is om door gangpaden te manoeuvreren.

Ideaal voor Diverse Toepassingen:

Of je nu werkt in een magazijn, winkel, kapperszaak, of werkplaats, de Roundabout is veelzijdig inzetbaar. Het is perfect voor het verzamelen van orders, het bijvullen van voorraad, en meer.

Productspecificaties

  • Merk: Global Stole
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 5710320003074
  • Met wieltjes: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 47x47x115 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten