Global Stole onderdelenbakje voor kruk en onderdelentoren Zwart per stuk

4530897
12.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Global Stole onderdelenbakje voor kruk en onderdelentoren Zwart per stuk
12.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Houd uw Gereedschap Georganiseerd met Onze Handige Opbergbak voor de Global Stole werkplaatskrukken of de onderdelentoren!

De perfecte oplossing om uw gereedschap altijd netjes en binnen handbereik te houden: de handige opbergbak voor krukken! Ontworpen voor functionaliteit en gemak, biedt deze bak speciaal ontworpen vakken om al uw gereedschap en onderdelen geordend te bewaren.

Belangrijkste Kenmerken:

? Netjes en Georganiseerd: Zeg vaarwel tegen rondslingerend gereedschap! Met onze opbergbak kunt u al uw benodigde tools netjes opbergen, zodat u snel toegang hebt tot wat u nodig heeft.

? Eenvoudige Plaatsing in Uw Kruk: De vakken van de opbergbak passen perfect in de opbergruimte van uw kruk. Dit zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde werkplek, waardoor u efficiënter kunt werken.

? Duurzaam Zwart Kunststof: Gemaakt van hoogwaardig zwart kunststof, biedt de opbergbak duurzaamheid en een stijlvolle uitstraling. Het materiaal is bestand tegen slijtage en zorgt voor een langdurig gebruik.

? Gemakkelijke Toegang tot Uw Gereedschap: Dankzij de specifieke vakken heeft elk gereedschap zijn eigen plek, waardoor u het snel kunt vinden en gebruiken wanneer dat nodig is.

? Veelzijdig en Praktisch: Geschikt voor verschillende soorten gereedschap, van schroevendraaiers tot moersleutels. De opbergbak past zich aan aan uw behoeften.

Productspecificaties

  • Merk: Global Stole
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 5710320072247
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 20x10x10 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten