Giga Meubel - Wandkast Naturel Mangohout - 140x40x210cm - Tobi

4656872
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wandkast Tobi Naturel 140cm - Giga Meubel

De Wandkast Tobi Naturel van Giga Meubel is een prachtige toevoeging aan elk landelijk interieur. Deze kast is vervaardigd uit hoogwaardig mangohout en heeft een natuurlijke kleur die warmte en rust uitstraalt. Met zijn robuuste uitstraling en praktische ontwerp biedt deze kast niet alleen een stijlvolle blikvanger maar ook een functioneel meubelstuk met veel opbergruimte dankzij de 18 vakken. Ideaal voor het opbergen van boeken, decoraties of andere huishoudelijke items.

Materiaal: De Wandkast Tobi is volledig gemaakt van mangohout, bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Dit materiaal draagt bij aan de landelijke sfeer van de kast en maakt elk exemplaar uniek.

  • 18 ruime vakken voor optimale opbergruimte.
  • Natuurlijke uitstraling door het gebruik van mangohout.
  • Stevige constructie die jarenlang meegaat.

Afmetingen: BxDxH 140x40x210 cm

Deze ruime afmetingen maken de Wandkast Tobi een praktische en opvallende toevoeging aan je interieur.

De Wandkast Tobi Naturel 140cm is nu verkrijgbaar bij . Bestellingen boven de €100 worden gratis thuisbezorgd, dus bestel snel en geniet van zowel stijl als functionaliteit in je huis.

Onze kasten bestaan uit één geheel en zijn daardoor geen bouwpakket. Het enige wat je hoeft te doen is de kast uitpakken en op de gewenste plek neerzetten. Je kunt gemakkelijk en snel genieten van je Giga kast!

Productspecificaties

  • Merk: Giga Meubel
  • EAN: 7440808327306

Beoordelingen

Gesponsorde producten