Giga Meubel - Bartafel Rechthoek 140cm - Naturel Acaciahout - Kruispoot

4656875
409.00
Je kunt 81 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Giga Meubel
4 Sterren
Giga Meubel - Bartafel Rechthoek 140cm - Naturel Acaciahout - Kruispoot
409.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bartafel Kruispoot Acaciahout Naturel 140cm - Giga Meubel

Deze prachtige bartafel van Giga Meubel is een ware eyecatcher in jouw interieur. De landelijke stijl van de tafel zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis. Het tafelblad is gemaakt van hoogwaardig acaciahout, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een natuurlijke uitstraling geeft. Het onderstel van zwart metaal biedt een stoer contrast met het naturel kleurige blad. Deze combinatie van materialen en kleuren maakt de bartafel zowel stijlvol als functioneel, perfect voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden.

Materiaal: Het tafelblad van deze bartafel is vervaardigd uit acaciahout, een duurzaam en stevig materiaal dat bekend staat om zijn prachtige nerf en kleurvariaties. Het onderstel is gemaakt van robuust metaal, wat zorgt voor stabiliteit en een industriële touch aan het geheel.

  • Unieke combinatie van acaciahout en zwart metaal
  • Landelijke stijl die warmte en gezelligheid uitstraalt
  • Duurzaam en stevig, ideaal voor dagelijks gebruik

Afmetingen: LxBxH 140x75x92 cm

Met zijn royale afmetingen biedt deze bartafel voldoende ruimte voor gezellige diners en borrels. Je kunt de Bartafel Kruispoot Acaciahout Naturel 140cm kopen bij en bestellingen boven de €100 worden gratis thuisbezorgd. Voeg deze stijlvolle en functionele tafel toe aan je interieur en geniet van de perfecte mix van design en comfort.

Alle tafels worden gemaakt van natuurlijk houtmateriaal waardoor elk meubelstuk zijn eigen unieke houtstructuur heeft. Hierdoor kan het voorkomen dat het product niet exact hetzelfde is als op de productafbeelding.

Productspecificaties

  • Merk: Giga Meubel
  • EAN: 7440808497467
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Acaciahout
  • Afmeting (cm): 140x75x92 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten