Giga Meubel - Bartafel Deens Ovaal - Naturel Acaciahout - 140x80x92cm

4609939
369.20 359.20
Je kunt 71 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Giga-Meubel
3,3 Sterren
Giga Meubel - Bartafel Deens Ovaal - Naturel Acaciahout - 140x80x92cm
369.20 359.20
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bartafel Arhus Solid Deens Ovaal Acaciahout Naturel 140cm - Giga Meubel

De Bartafel Arhus Solid is een prachtige toevoeging aan je interieur. Deze bartafel in landelijke stijl is gemaakt van hoogwaardig acaciahout en heeft een natuurlijke kleur die perfect past bij diverse interieurstijlen. Het Deens ovale tafelblad biedt een unieke en stijlvolle uitstraling, terwijl het stevige metalen onderstel in zwart zorgt voor een robuuste en stabiele basis. Deze bartafel is ideaal voor gezellige avonden met vrienden of familie en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Materiaal: Het tafelblad van de Bartafel Arhus Solid is vervaardigd uit duurzaam acaciahout, wat bekend staat om zijn sterkte en prachtige nerfpatronen. Het onderstel is gemaakt van stevig metaal, wat zorgt voor een stabiele en duurzame constructie.

  • Uniek Deens ovaal ontwerp
  • Gemaakt van hoogwaardig acaciahout
  • Stevig metalen onderstel voor extra stabiliteit

Afmetingen: LxBxH 140x80x92 cm

Deze bartafel is perfect voor zowel kleine als grote ruimtes dankzij zijn compacte maar ruime ontwerp. Je kunt de Bartafel Arhus Solid Deens Ovaal Acaciahout Naturel 140cm kopen bij en bestellingen boven de €100 worden gratis thuisbezorgd. Voeg deze stijlvolle bartafel toe aan je interieur en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Alle tafels worden gemaakt van natuurlijk houtmateriaal waardoor elk meubelstuk zijn eigen unieke houtstructuur heeft. Hierdoor kan het voorkomen dat het product niet exact hetzelfde is als op de productafbeelding.

Productspecificaties

  • Merk: Giga Meubel
  • EAN: 7440808465459
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Acaciahout
  • Afmeting (cm): 140x80x92 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten