Gieter Pierre kunststof 1,8 liter Groen

4685837
12.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Gieter Pierre kunststof 1,8 liter Groen
12.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Gieter Pierre kunststof 1,8 liter Groen

Houd uw planten gezond en gehydrateerd met de stijlvolle en functionele Pierre Gieter. Deze gieter, met een inhoud van 1,8 liter en uitgevoerd in een elegante Groene kleur, is perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Gemaakt van duurzaam kunststof, biedt deze gieter een ideale combinatie van praktisch nut en esthetische aantrekkingskracht.

Kenmerken:

- Elegant Ontwerp: De Pierre Gieter heeft een moderne taupe kleur en een strak design, waardoor het een mooie toevoeging is aan uw tuin- of interieurdecoratie.
-Ruime Capaciteit: Met een inhoud van 1,8 liter is deze gieter ideaal voor het water geven van kamerplanten, balkonplanten en kleine tuinen.
- Duurzaam Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is deze gieter lichtgewicht, robuust en bestand tegen dagelijks gebruik.
- Ergonomisch Handvat: Het comfortabele en ergonomische handvat zorgt voor een gemakkelijke en moeiteloze grip, zodat u eenvoudig en precies kunt water geven.
- Gerichte Watergift: De smalle tuit zorgt voor nauwkeurige watergift, waardoor u zonder knoeien de wortels van uw planten kunt bereiken.

De Pierre Gieter is een perfecte keuze voor elke plantenliefhebber die op zoek is naar een praktische en stijlvolle oplossing voor het water geven van planten. Voeg deze veelzijdige en duurzame gieter toe aan uw tuinbenodigdheden en zorg ervoor dat uw planten altijd optimaal worden verzorgd!

Productspecificaties

  • Merk: Dutchlander
  • EAN: 8590415024415
  • Inhoud in liters: 1.0
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 27x13x27 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 134.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten