Gieter Emma kunststof 2,5 liter met lange tuit Blue Jean

4695926
16.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Gieter Emma kunststof 2,5 liter met lange tuit Blue Jean
16.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Gieter Emma Kunststof 2,5 Liter met Lange Tuit

Houd uw planten gezond en gehydrateerd met de stijlvolle en praktische Gieter Emma. Deze kunststof gieter met een capaciteit van 2,5 liter en een lange tuit in een elegante blue jean kleur is perfect voor zowel binnen- als buitengebruik.

Kenmerken:

-Elegante Kleur: De taupe kleur geeft de gieter een moderne en chique uitstraling die past bij elk interieur of tuinontwerp.
-Lange Tuit: De lange, slanke tuit zorgt voor een gerichte en gecontroleerde waterstroom, waardoor het gemakkelijk is om zelfs de moeilijk bereikbare planten water te geven zonder te morsen.
-Handige Capaciteit: Met een inhoud van 2,5 liter biedt deze gieter voldoende watercapaciteit om meerdere planten tegelijk te bewateren zonder te zwaar te worden om te tillen.
-Duurzaam en Lichtgewicht: Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is de gieter licht van gewicht en tegelijkertijd robuust en duurzaam, waardoor hij lang meegaat.
-Comfortabel Handvat: Het ergonomische handvat ligt prettig in de hand en maakt het water geven van uw planten comfortabel en moeiteloos.
-Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor het bewateren van zowel kamerplanten als tuinplanten, bloembakken en hangende manden. De lange tuit maakt het ook perfect voor het bereiken van planten op hoge planken of in krappe ruimtes.

Met de Gieter Emma Kunststof 2,5 Liter met Lange Tuit wordt het bewateren van uw planten een stijlvolle en efficiënte taak. Deze gieter combineert een elegant ontwerp met praktische functionaliteit, waardoor hij een onmisbare tool is voor elke plantenliefhebber.

Bestel vandaag nog en geef uw planten de zorg die ze verdienen met de Gieter Emma!

Productspecificaties

  • Merk: Power Tower
  • EAN: 3167890039484
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 35x12x23 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 145.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten