GI Sergio / Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset

4585708
1239.00
Je kunt 247 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GI Sergio / Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset
1239.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

GI Sergio Carbon black/Desert / Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset

Zoek jij een vleugje luxe voor een scherpe prijs? Dat kan met deze Sergio/Edison tuinset voor 4 personen! De Sergio tuinstoelen van Garden Impressions zijn strak en helemaal van deze tijd. Door het zwart gecombineerd met de zandkleur krijg je toch een warme uitstraling. De Edison tuintafel van Garden Impressions draagt helemaal aan dit luxe gevoel bij. Dit komt mede door de ovale vorm van de tafel. Gezamenlijk een echte blikvanger in jouw tuin! Bestellen kan direct online. 

Eigenschappen Sergio dining tuinstoel Carbon black/Desert

De Sergio tuinstoel is volledig gemaakt van aluminium. Dit materiaal is licht van gewicht, roestvrij en onderhoudsvriendelijk. Hierdoor is het een materiaal dat veel gebruikt wordt voor tuinmeubelen. Mocht je tuinstoel vies zijn geworden door opspatten water, was je dit eenvoudig ervan af met een mild sopje en een zachte doek. De zandkleurige kussens worden standaard meegeleverd en maken van deze stoel echt een blikvanger! De royale kussens zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en voorzien van een waterafstotende coating. Mocht er drinken gemorst zijn, veeg je dit er gemakkelijk weer vanaf! De kussens zijn niet volledig waterdicht. Wij raden aan de om de kussens op te bergen in een droge en geventileerde plek, zoals een schuur, garage of opbergbox. Indien de kussens vies zijn geworden, kan je de kussenhoezen middels een rits eenvoudig op een handwas uitwassen. 

Eigenschappen Garden Impressions Edison ovale tuintafel polywood 180x115 cm.

Het unieke kruisonderstel is gemaakt van stevig aluminium en behandeld met een antracietkleurige coating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Aluminium is een lichtgewicht materiaal dat niet kan verroesten, weinig onderhoud nodig heeft en jarenlang meegaat. Het tafelblad van de Edison tuintafel is gemaakt van polywood latten in een ovale vorm. Polywood is een soort kunststof met de uitstraling van hout. Bij polywood dien je wel rekening te houden met het plaatsen van glaswerk, bloempotten etc. Lees hiervoor het onderhoudsadvies.

Deze set bestaat uit: 

4x tuinstoel Sergio Carbon black/Desert
1x tuintafel Edison ovaal 180 x 115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097356851855
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 42.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten