GI Sergio/Chaneo tuinset - 180x90 cm. - 5-delig

4606279
1139.00
Je kunt 227 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GI Sergio/Chaneo tuinset - 180x90 cm. - 5-delig
1139.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

GI Sergio/Chaneo tuinset - 180x90 cm. - 5-delig

Een moderne tuinset die echt opvalt, is de GI Sergio/Chaneo tuinset. Bij deze tuinset worden aluminium moderne tuinstoelen gecombineerd met een moderne Chaneo tuintafel. De GI Sergio tuinstoel is te herkennen aan het stoere zwarte frame gecombineerd met zandkleurige kussens. Deze kleuren combineren perfect met de Chaneo tuintafel. Het keramische blad met een subtiel betonlook motief zorgt voor een échte eyecatcher. Ervaar het comfort van de kussens zelf in onze showrooms in Opheusden, Duiven en Apeldoorn. Kom proef zitten en laat je inspireren voor jouw buitenruimte.           

Materialen GI Sergio dining tuinstoel 

Een moderne eyecatcher tuinstoel is de GI Sergio. De stoere en open look van het aluminium frame worden gecombineerd met comfortabele zandkleurige kussens. Het frame is volledig gemaakt van aluminium. Aluminium is licht van gewicht, onderhoudsvriendelijk en roestvrij. Door deze voordelen is aluminium erg populair bij tuinmeubelen. De zandkleurige comfortabele kussens zijn inbegrepen. De kussens zijn vervaardigd uit hoogwaardig polyester en behandeld met een waterafstotende coating. Mors een drankje? Geen probleem, want je veegt het gemakkelijk weg! Let op, hoewel de kussens waterafstotend zijn, zijn ze niet volledig waterdicht. 

Materialen Chaneo tuintafel 

De Chaneo tuintafel is gemaakt van een stevig aluminium frame met een keramisch tafelblad. Het keramische tafelblad is te herkennen aan de betonlook motief. Het voordeel van keramiek is de duurzaamheid, weerbestendigheid, kras- en vlekbestendigheid. Keramiek is daarnaast bestand tegen de hitte, maar ook tegen de kou. Het aluminium frame is niet gevoelig voor roest, is licht van gewicht en goed bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Met een lengte van 180 cm en een breedte van 90 cm biedt deze tafel voldoende ruimte voor vier personen om van de buitenomgeving te genieten, terwijl het toevoegen van tuinstoelen aan de uiteinden de capaciteit vergroot tot zes personen. Ervaar zelf de voordelen van deze tafel in de praktijk.

Deze set bestaat uit: 

4x GI Sergio dining tuinstoel carbon black/desert 
1x Chaneo tuintafel 180 x 90 cm. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097331983977
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 42.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten