GI Margriet zwart/zand / Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset

4585706
1399.00
Je kunt 279 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GI Margriet zwart/zand / Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset
1399.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

GI Margriet zwart/zand / Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset

Op zoek naar een gezellige tuinset voor 4? Dan is deze Margriet/Edison tuinset van Garden Impressions een ideale keuze! Door het gebruikte materiaal is deze tuinset helemaal van deze tijd, met een paar knipogen naar vroeger. Zo is de Margriet tuinstoel voorzien van zwart wicker. Dat geeft toch die vintage uitstraling. Het zwart past perfect bij het onderstel van de Edison tuintafel. Met een afmeting van 180x115 cm. is deze tuinset perfect voor 4 personen! Bestellen kan direct online. 

Eigenschappen Garden Impressions Margriet tuinstoel - Zwart/Zand

Het frame van de Margriet tuinstoel is gemaakt van aluminium. Een onderhoudsvriendelijk materiaal dat bestand is tegen de meeste weersinvloeden. Daarbij is het licht van gewicht en erg stevig! Om het frame is zwart wicker gevlochten. Dit geeft de unieke uitstraling aan deze stoel. De meegeleverde kussens hebben een zandkleur die helemaal van deze tijd is. De kussens hebben ook een waterafstotende coating. Dit betekend niet dat ze waterdicht zijn, wel kan je gemorst drinken er zo vanaf vegen! 

Eigenschappen Garden Impressions Edison ovale tuintafel polywood 180x115 cm.

Het frame van de 4 Seasons Bernini tuinstoel is gemaakt van stevig RVS. Dit materiaal heeft een lange levensduur en kan niet verroesten. Voor extra bescherming is het frame afgewerkt met een antracietkleurige coating welke kras- en stootvast is. Om het frame is het rope bevestigd. Rope is gemaakt van allemaal draden die zijn samengevoegd tot een soort touw. De kern van deze draden bestaan uit kunststof waardoor het geen vocht kan opnemen. Daarnaast is het rope materiaal Uv-bestendig en kleurvast. De comfortabele kussens die standaard meegeleverd worden zijn gemaakt van all-weather kwaliteit. Ze kunnen dus gewoon buiten blijven liggen. De kussens zijn voorzien van afritsbare hoezen die gewassen kunnen worden op 30 graden. Ideaal wanneer ze vies geworden zijn.

Deze set bestaat uit: 

4x tuinstoel Margriet - Zwart/Zand
1x tuintafel Edison ovaal 180 x 115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097326693690
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten