GI Margriet zwart/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.

4604693
2869.00
Je kunt 573 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GI Margriet zwart/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.
2869.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

GI Margriet zwart/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.

De GI Margriet zwart/ Montana Deens ovale tuinset is een prachtige tuinset met een tijdloos design.  De kleuren van de stoelen en de tuintafel matchen perfect. De GI Margriet tuinstoel is gemaakt van een aluminium frame met zwart gevlochten wicker. De comfortabele kussens zorgen ervoor dat jij urenlang kunt genieten van het buitenleven. De Montana tuintafel met terrazzo keramiekenblad is een ware blikvanger in de tuin. De tuinset heeft een luxe uitstraling door het terrazzo keramieken blad en de combinatie van de kleuren. Nodig jouw vrienden uit voor een bbq en gezelligheid is gegarandeerd. Kom gerust langs in onze showrooms in Opheusden, Duiven en Apeldoorn om deze mooie set zelf uit te proberen. Neem plaats, ervaar het zitcomfort en laat je inspireren voor jouw tuin. 

Materialen GI Margiet tuinstoel zwart 

De Margriet tuinstoel heeeft een lichte retro look, maar is helemaal van deze tijd. Het zwarte wicker zorgt voor die typische vintage look. Het wicker wordt gevlochten om een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is de onderhoudsvriendelijkheid, weerbestendigheid en het materiaal is licht van gewicht. De zandkleurige kussens zorgen voor een heerlijk zitcomfort. 

Materialen 4 Seasons tuintafel Montana

De Montana tuintafel van 4 Seasons is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Dit specifieke model is voorzien van een stevig RVS-onderstel in antraciet, een kleur die dankzij het roestbestendige karakter van RVS langdurig behouden blijft en ideaal is voor buitengebruik. Het tafelblad is vervaardigd uit keramiek en heeft een uniek steenmotief. Keramiek is een uitstekende keuze voor een tuintafel vanwege zijn krasbestendigheid, kleurvastheid en vlekbestendigheid. Met afmetingen van 240x103 cm biedt deze tafel voldoende ruimte voor 6 personen om comfortabel plaats te nemen!

Deze set bestaat uit: 

6x Garden Impressions Margriet tuinstoel - Zwart/Zand
1x Montana tuintafel 240x103 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097335964941
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten