GI Margriet black /Noah tuinset -7-delig

4618221
3039.00
Je kunt 607 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GI Margriet black /Noah tuinset -7-delig
3039.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

GI Margriet black /Noah tuinset -7-delig 

Geniet van een industriële uitstraling met de GI Margriet black/Noah tuinset. Door de royale Noah tuintafel van 260 cm x 100 cm geniet je met een gezelschap van 6 personen van het buitenleven. Ideaal voor bbq's, borrels of diners in de tuin. De tuintafel geeft een warme uitstraling aan jouw buitenruimte door het prachtig afgewerkte teakhouten tafelblad. Dit tafelblad ligt op een uniek vormgegeven RVS frame. Comfortabel genieten doe je met deze tuinset door de Margriet tuinstoelen. Het tijdloze design met retro vibes past perfect bij deze set door het gebruik van zwart wicker. Bestel direct online! Liever eerst even proefzitten? Kom dan gezellig langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom! 

Eigenschappen GI Margriet tuinstoel 

De Margriet tuinstoel combineert een subtiele retro uitstraling met eigentijds design. Het gebruik van zwart wicker geeft deze stoel een kenmerkende vintage look. Het wicker is gevlochten om een aluminium frame. Aluminium biedt voordelen zoals onderhoudsvriendelijk, weerbestendig en het materiaal is licht van gewicht. De zandkleurige kussens voegen extra comfort toe aan het zitgedeelte, en vormen een prachtig contrast met het zwarte wicker van de stoel.

Eigenschappen Noah tuintafel van Taste

Ervaar het buitenleven in gezelschap van maximaal 6 personen aan de ruime Noah tuintafel van 260x100 cm. Deze tafel biedt niet alleen voldoende ruimte, maar heeft ook een prachtige uitstraling. Het unieke RVS frame in combinatie met het teakhouten blad geeft de tafel een industriële look. Roestvrij staal (RVS) vormt het frame van deze tafel, een duurzaam materiaal dat bestand is tegen roest en diverse weersomstandigheden, en eenvoudig te onderhouden is. Het teakhouten blad voegt een warme uitstraling toe en staat bekend om zijn stevigheid en duurzaamheid. Hoewel teakhout weerbestendig is, kan langdurige blootstelling leiden tot natuurlijke verkleuring. Dit kan voorkomen worden door het hout te behandelen met een teak protector. Het is echter niet nodig om teakhout af te dekken, aangezien dit ongewenste vlekken kan veroorzaken.

Deze set bestaat uit: 

6x GI Margriet tuinstoel Zwart/Zand 
1x Taste Noah tuintafel - 260x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097345936976
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten