GI Dido Green/Alma 160 cm. - verstelbare tuinset - 5-delig

3968674
895.00
Je kunt 179 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GI Dido Green/Alma 160 cm. - verstelbare tuinset - 5-delig
895.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Napoli/Alma 210 cm. - stapelbare tuinset - 7-delig 

Op zoek naar kwaliteit en gemak? Met deze Alma tuinstoel en Napoli tuinstoelen van Hartman zit je helemaal goed! De stapelbare Napoli tuinstoelen van Hartman hebben een textileen zit- en rugleuning. Hierdoor zit je zonder kussens nog steeds perfect! De Alma tuintafel is gemaakt van duurzame materialen, zodat jij nog jarenlang kunt genieten van jouw nieuwe tuinset! Zijn alle gasten weg en heb je niet meer alle 6 stoelen nodig? Je bergt ze gemakkelijk op doordat deze stoelen stapelbaar zijn. Zie jij jezelf ook wel aanschuiven in deze stoelen? Bestel dan direct online! 

Eigenschappen Hartman diningstoel Napoli 

De Napoli diningstoel wordt gekenmerkt door zijn unieke design met strakke vormen. Hierdoor heeft de stoel een mooie moderne uitstraling die in elke tuin past! Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium. Dit is lekker licht van gewicht en onderhoudsvrij. Het aluminium heeft een coating in de kleur Xerix. Door deze coating krijgt het zijn kleuring, maar wordt het frame ook kras- en stootvast. Aluminium heeft als voordeel dat het een lange levensduur heeft, zo kan jij lang genieten van je tuinstoelen! Tussen het aluminium frame in is een doek van textileen gespannen. Door dit textileen heb je geen kussens nodig om comfortabel te zitten! 

Eigenschappen Alma aluminium tuintafel

De Alma tuintafel is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Aluminium wordt veel gebruikt voor tuinmeubelen. Dat komt door de lange levensduur en het weinige onderhoud dat dit materiaal met zich mee brengt. Er is een poedercoating aangebracht op het aluminium. Hierdoor is jouw tafel beschermt tegen krassen en stoten. Het tafelblad van de Alma tuintafel is gemaakt van “spray on glass” veiligheidsglas welke afgewerkt is met een speciale beschermlaag. Dit geeft een mooie uitstraling en is makkelijk schoon te maken. Doordat er gekozen is voor aluminium is de tafel eenvoudig te verplaatsen.

Deze set bestaat uit: 

6x Hartman Napoli - Stapelbare tuinstoel
1x Alma tuintafel 160 x 90 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090335053059
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Spraystone
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten