Gezichtsstomer

4652666
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Karsten-International
4,2 Sterren
Gezichtsstomer
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Geniet van de ultieme persoonlijke spa-ervaring met de Peach Beauty Gezichtsstomer. Ontworpen met een reeks voordelen voor verschillende huidtypes, is een gezichtsstomer de ultieme oplossing voor het bereiken van een frisse, stralende huid vanuit het comfort van je eigen huis.

Een spa essential!

Gezichtsstomen heeft de aandacht getrokken van allerlei huidverzorgingsfanaten. Het is moeilijk om de verleiding te weerstaan van een ontspannende gezichtsbehandeling die de poriën opent, de huid ontgift en een frisse, stralende teint geeft. Dus als je klaar bent om wat extra zorg aan je huidverzorgingsroutine toe te voegen en die jaloersmakende uitstraling te bereiken, is het tijd om te investeren in een gezichtsstomer!

Voordelen van gezicht stomen

Stoom is een van de beste methodes van natuurlijke gezichtsverzorging, een gezichtsstomer is daardoor het perfecte middel om:

  • Poriën te openen
  • De huid te ontgiften
  • De bloedcirculatie te verbeteren
  • Verminderen van puffiness (gezwollenheid)
  • Verwijderen van mee-eters gemakkelijker te maken
  • De huid te hydrateren

Upgrade je gezichtsverzorging

Een helderdere, gezondere huid is nog nooit zo eenvoudig geweest. Een gezichtsstomer, ontworpen voor het moeiteloos verwijderen van mee-eters, versimpelt de missie om een heldere huid te krijgen.

De hydraterende eigenschappen van gezichtsstomen zijn niet te ontkennen. Zo revitaliseert het je huid, waardoor deze fris en diep gehydrateerd aanvoelt. Het beste van alles, de diepe hydratatie die door de gezichtsstomer verbetert de absorptie van jouw favoriete huidverzorgingsproducten, zoals serum en crème, voor nog effectievere resultaten.

Meer dan alleen huidverzorging

Een gezichtsstomer is niet alleen beperkt tot huidverzorging, het heeft ook vele andere toepassingen. Het kan bijvoorbeeld krullen herstellen die na het slapen plat zijn geworden, waardoor het ook een veelzijdig hulpmiddel is voor haarverzorging.

Heb je last van ademhalingsproblemen of allergieën? Dan helpt de gezichtsstomer om de luchtwegen ontlasten. De warme stoom helpt de luchtwegen te verzachten en te openen, waardoor je weer makkelijker ademt.

Gemakkelijk te gebruiken

De Peach Beauty Gezichtsstomer is enorm makkelijk te gebruiken, in 4 simpele stappen geniet jij al van jouw spa behandeling:

  1. Vul het waterreservoir met water
  2. Zet de gezichtsstomer aan
  3. Laat de gezichtsstomer 30 seconden opwarmen
  4. Geniet van een heerlijke stoom!

Met een verstelbare stoomuitlaat, pas je de richting waarin stoom geblazen wordt zo aan om je eigen unieke spa-ervaring te creëren. Bovendien verplaatst je de gezichtsstomer ook heel gemakkelijk met het handige handvat.

In de verpakking

  • Gezichtsstomer
  • 90 ml waterreservoir
  • Handleiding

Productspecificaties

  • Merk: Peach Beauty
  • EAN: 8711568062462

Beoordelingen

Gesponsorde producten