Gewicht verstelbare buigbare lepel met riem

3726463
22.47
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Gewicht verstelbare buigbare lepel met riem
22.47
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Verstelbare Lepel voor Beperkte Handbediening

De in gewicht verstelbare lepel is een ideaal hulpmiddel voor mensen met beperkte handbediening en een verzwakte grip. Deze lepel is speciaal ontworpen om het gebruiksgemak en de veiligheid te vergroten. Met een groot geribbeld handvat biedt de lepel een stevige en comfortabele grip voor de gebruiker.

Veilige en Verbeterde Grip

De lepel wordt geleverd met een stevige, zachte handgreep met ribbels, waardoor de gebruiker een verbeterde grip heeft. Het geribbelde handvat zorgt ervoor dat de lepel stevig in de hand ligt, zelfs bij verminderde kracht en grip. Dit biedt gebruikers meer controle en vermindert het risico op morsen of uitglijden tijdens het eten.

Geschikt voor Gebruikers met Verzwakte Kracht en Grip

Deze lepel is ideaal voor mensen met verzwakte kracht en grip, waardoor ze moeite hebben om traditionele lepels vast te houden en te gebruiken. Met de in gewicht verstelbare lepel kunnen ze genieten van het gemak van eten zonder ongemak of gevaar. Het helpt gebruikers zelfstandig te blijven en maaltijden met meer gemak te nuttigen.

Verstelbaar en Aanpasbaar

De lepel beschikt over een draai-as waarmee de lepel naar wens kan worden gedraaid. Hierdoor kan de gebruiker de lepel in de gewenste hoek buigen, waardoor het eten gemakkelijker wordt. Dit is vooral handig voor mensen met beperkte mobiliteit in de pols of arm, waardoor ze meer controle hebben over het voeden van zichzelf.

Gemakkelijk te Reinigen en Duurzaam

De in gewicht verstelbare lepel is gemaakt van roestvrij staal en is vaatwasserbestendig, waardoor het schoonmaken een eenvoudige taak is. Het duurzame ontwerp zorgt voor langdurig gebruik zonder dat de functionaliteit in gevaar komt. De lepel wordt geleverd met een verstelbare riem voor extra gemak en draagbaarheid.

Ervaar het comfort en de veiligheid van de in gewicht verstelbare lepel, speciaal ontworpen voor mensen met beperkte handbediening. Geniet van een stevige grip en moeiteloos eten met deze aanpasbare lepel.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 5021196802280
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 250x3 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 95.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten