Gevacumeerd koken onder druk (Thomas Keller, Under Pressure)
4735023
39.99
Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
39.99
- Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis.
- Gratis thuisbezorgd.
- Wettelijke garantie via Paagman
Productomschrijving
Nu eindelijk beschikbaar in het Nederlands!
Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller, in het Engels bekend als "Under Pressure").
Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder vacuüm. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!
Productspecificaties
- Merk: Merkloos
- EAN: 9789045212364
- Boek thema: Kookboeken Topkoks
- Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU: Kenners bv
- Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU: Molenbaan 7, 2908LL, Capelle aan den IJssel
- E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU: info@kenners.nl
- Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU: +31(0)853012306
Gesponsorde producten