Geurstokjes "Scent" 9x6x25,5cm

4587858
14.85
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Geurstokjes "Scent" 9x6x25,5cm
14.85
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Geniet van een Heerlijke Geur met Onze Geurstokjes

Ben je op zoek naar een manier om je huis heerlijk te laten ruiken? Onze geurstokjes bieden een eenvoudige en stijlvolle oplossing. Plaats de stokjes in een mooie houder en ervaar een constante, subtiele geur in elke kamer van je huis.

Waarom Kies Je Voor Deze Geurstokjes?

Onze geurstokjes zijn ontworpen om je huis te vullen met een aangename geur. Je hoeft geen kaarsen aan te steken of sprays te gebruiken. De stokjes geven continu een geur af, waardoor je huis altijd fris ruikt.

Perfect Formaat voor Elke Ruimte

Onze geurstokjes hebben een compact en stijlvol ontwerp. Met een lengte van 6 cm, een breedte van 9 cm en een hoogte van 26 cm passen ze perfect in elke ruimte. Je kunt ze eenvoudig plaatsen op een bijzettafel, een plank of in de badkamer.

  • Merk: Merkloos
  • Lengte: 6 cm
  • Breedte: 9 cm
  • Hoogte: 26 cm
Stijlvol en Praktisch

Onze geurstokjes zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het eenvoudige, maar elegante ontwerp past bij elke inrichting. Of je nu een modern of klassiek interieur hebt, deze geurstokjes passen altijd.

Gemaakt voor Jouw Comfort

Je hoeft je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen of het aansteken van lonten. Plaats de stokjes in de houder en geniet van de geur. Het onderhoud is minimaal, wat je tijd en moeite bespaart. Geniet van een heerlijk ruikend huis zonder gedoe.

Bestel Vandaag Nog

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8713219472682
  • Afmeting (cm): 6x9x26 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten