Garden Lights Nepos 12V buitenlamp

3675534
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De finishing touch voor uw tuin

U hebt hoogstwaarschijnlijk de nodige zorg besteed aan de inrichting van uw tuin. Om deze helemaal af te maken, hebt u natuurlijk ook een mooie buitenlamp nodig. Hebt u al eens nagedacht over 12 volt-verlichting? Deze verlichting op laagspanning wordt volgens Europese richtlijnen beschouwd als zeer veilig. De kabels hoeft u niet onder de grond te leggen, zoals bij 230 volt-verlichting wel het geval is. De Nepos van Garden Lights is een moderne 12 volt-buitenlamp met halogeen verlichting. De lamp heeft veel weg van een uit een rotsblok gehouwen sculptuur. 

Gemakkelijk aan te sluiten

Deze mooie staande lamp is gemaakt van polyresin en glas en heeft een IP-44 normering. Dit houdt in dat hij spatwaterdicht is, wat hem zeer geschikt maakt als buitenlamp. De lamp is voorzien van een 2 meter lang SPT-1-snoer, zodat u de lamp niet direct naast de stroomvoorziening neer hoeft te zetten. U krijgt deze lamp geleverd inclusief een halogeen MR16-lichtbron (12 watt) voor de GU5.3-fitting. De lamp is volledig gemaakt met schroefverbindingen, waardoor het aansluiten en bevestigen erg simpel is. Zoekt u goede, sfeervolle tuinverlichting die gemakkelijk en veilig aangelegd kan worden? Dan is dit voor u de perfecte lamp.

Compleet lichtplan voor uw tuin

Wilt u meer dan één 12 volt-lamp van Garden Lights in uw tuin? Wanneer u een aantal lampen in uw tuin plaatst, is het effect ontzettend mooi en sfeervol. Met behulp van de bijpassende transformatoren, stroomkabels en de kabelverdeler van Garden Lights kunt u een compleet lichtplan voor uw tuin maken. Helemaal naar uw eigen wens. U vindt ook al deze accessoires in onze shop.

Productspecificaties

  • EAN: 5907800856019

Beoordelingen

Gesponsorde producten