Garden Impressions Margriet naturel / Edison 148 cm. - ronde tuinset

4606122
1779.00
Je kunt 355 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Garden Impressions Margriet naturel / Edison 148 cm. - ronde tuinset
1779.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Complete ronde Garden Impressions tuinset - Margriet tuinstoel met Edison tafel  

Op zoek naar een compacte retro tuinset? Dan is de Margriet diningstoel met Edison tuintafel van Garden Impressions de juiste keus voor jou! Deze diningstoel is gemaakt van wicker. Dit geeft het die authentieke rotan uitstraling. Met deze unieke eyecatcher in je tuin laat jij jouw gasten de hele avond genieten van het eten en goed comfort! De tuinset is eenvoudig online te bestellen en wordt gratis thuis bezorgd. 

Eigenschappen Margriet tuinstoel

De Garden Impressions Margiet dining tuinstoel is nieuw in de collectie . De tuinstoel kenmerkt zich door zijn unieke design. De stoel heeft een rotan of ratan look. Het rotan is gemaakt van kunststof wat ervoor zorgt dat de stoel een extra lange levensduur heeft. De Margriet tuinstoel heeft een stalen frame dat een powder coated behandeling heeft gehad. De kleur van de poten is antraciet en de kuip heeft een naturel kleur. De stoel wordt geleverd inclusief bijhorend zit- en rugkussen.

Eigenschappen van de Edison tuintafel Ø 148 cm.

De Edison tuintafel is een ruime tafel met een unieke uitstraling. Met de doorsnede van 148 cm. is de Edison tuintafel perfect geschikt voor 4 tot 6 personen. Genoeg ruimte voor al je gasten of gezin! De Edison tuintafel heeft een schitterend design in de vorm van een kruisonderstel met een rond tafelblad in houtlook. Het unieke kruisonderstel is gemaakt van stevig aluminium en behandeld met een antracietkleurige coating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Aluminium is een lichtgewicht materiaal dat niet kan verroesten, weinig onderhoud nodig heeft en jarenlang meegaat. Het tafelblad van de Edison tuintafel is gemaakt van polywood latten in een ronde vorm. Polywood is een soort kunststof met de uitstraling van hout. Bij polywood dien je wel rekening te houden met het plaatsen van glaswerk, bloempotten etc. Lees hiervoor het onderhoudsadvies.

.

Productspecificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090306498476
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten