Garden Impressions Margriet Naturel/Rome grey 100 cm.-tuinset 5-delig

4606152
1149.00
Je kunt 229 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Garden Impressions Margriet Naturel/Rome grey 100 cm.-tuinset 5-delig
1149.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Garden Impressions Margriet/Rome grey 100 cm. - tuinset 5-delig

Op zoek naar een compacte tuinset die toch genoeg plaats heeft voor 4 personen? Dan is de Margriet/Rome tuinset de ideale keus voor jou! De Rome tuintafel heeft met een lengte van 100 cm. genoeg ruimte om aan elke zijde plaats te nemen. Hierdoor kan je precies 4 personen een plaats aanbieden aan deze massief teakhouten tafel. De meegeleverde Margriet tuinstoelen zorgen voor een retro tintje bij deze tuinset. Dit komt door het wicker in natuurlijke kleur dat echt die vintage look naar boven haalt. Deze tuinset past door de afmetingen prima in een kleinere tuin of balkon. Waar ga jij hem plaatsen? Wacht niet langer en bestel direct online! Wil je liever eerst even proef zitten? Kom dan langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom!

Eigenschappen Margriet tuinstoel

De Garden Impressions Margriet dining tuinstoel is nieuw in de collectie . De tuinstoel kenmerkt zich door zijn unieke design. De stoel heeft een rotan of ratan look. Het rotan is gemaakt van kunststof wat ervoor zorgt dat de stoel een extra lange levensduur heeft. De Margriet tuinstoel heeft een stalen frame dat een powder coated behandeling heeft gehad. De kleur van de poten is antraciet en de kuip heeft een naturel kleur. De stoel wordt geleverd inclusief bijhorend zit en rugkussen.

Eigenschappen Rome teakhouten tuintafel

De Rome tuintafel is volledig vervaardigd uit teakhout. Teakhout is een harde houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Je hebt dus geen last van splinters wanneer je met je armen op het tafelblad leunt. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd verkleurt. Door verschillende weersinvloeden zal het hout een grijzige gloed krijgen. Ook zullen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de tuintafel. Mocht je de originele kleur willen behouden dan kun je de houten tuintafel het beste behandelen met een teakprotector. Om de tafel vocht- en waterafstotend te maken adviseren wij om de teak tafel te behandelen met een teak shield. Let op dat je de tuintafel nooit afdekt met een beschermhoes. Wanneer het hout afgesloten wordt kan het niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

Deze 5-delige tuinset bestaat uit:

4x Garden Impressions Margriet tuinstoel - Naturel
1x Rome tuintafel 100x100 cm. - Grey

.

Productspecificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090322545536
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten