Garden Impressions Margriet / Edison Ovale 6-delige Tuinset - 220 x 115 cm.

4638628
1829.00
Je kunt 365 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Garden Impressions Margriet / Edison Ovale 6-delige Tuinset - 220 x 115 cm.
1829.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Garden Impressions Margriet / Edison Ovale 6-delige Tuinset - 220 x 115 cm.

De Edison tuintafel en de Margriet tuinstoel vormen samen een stijlvolle tuinset. De Edison tuintafel is 220 cm lang en biedt plaats aan zes personen, perfect voor diners en barbecues met vrienden en familie. Het kruisonderstel en het ovale tafelblad in houtlook geven de tafel een unieke uitstraling. De Margriet tuinstoel, met zijn lichte retro look en trendy design, is gemaakt van zwart wicker en voorzien van zandkleurige kussens, wat zorgt voor een prachtige combinatie. Deze set is niet alleen een genot om in te zitten, maar ook om naar te kijken. Bestel direct online of kom proefzitten in onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn.

Eigenschappen Garden Impressions Margriet tuinstoel - Zwart/Zand

Het frame van de Margriet tuinstoel is gemaakt van aluminium. Een onderhoudsvriendelijk materiaal dat bestand is tegen de meeste weersinvloeden. Daarbij is het licht van gewicht en erg stevig! Om het frame is zwart wicker gevlochten. Dit geeft de unieke uitstraling aan deze stoel. De meegeleverde kussens hebben een zandkleur die helemaal van deze tijd is. De kussens hebben ook een waterafstotende coating. Dit betekend niet dat ze waterdicht zijn, wel kan je gemorst drinken er zo vanaf vegen! 

Eigenschappen Garden Impressions Edison ovale tuintafel - 220 x 115 cm

Het unieke kruisonderstel is gemaakt van stevig aluminium en behandeld met een antracietkleurige coating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Aluminium is een lichtgewicht materiaal dat niet kan verroesten, weinig onderhoud nodig heeft en jarenlang meegaat. Het tafelblad van de Edison tuintafel is gemaakt van polywood latten in een ovale vorm. Polywood is een soort kunststof met de uitstraling van hout. Bij polywood dien je wel rekening te houden met het plaatsen van glaswerk, bloempotten etc. Lees hiervoor het onderhoudsadvies.

.

Productspecificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097340665628
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten