Garden Impressions Lucas tuinset 5-delig - Mina tuintafel 90x90 cm

4548173
1205.00 859.00
Je kunt 171 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OSO-Tuinmeubelen
4 Sterren
Garden Impressions Lucas tuinset 5-delig - Mina tuintafel 90x90 cm
1205.00 859.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Lucas & Mina tuintafel is een kleine, praktische tuinset die geschikt is op een balkon of klein terras. Beide tuinmeubelen zijn afkomstig van kwaliteitsmerk Garden Impressions. De dining fauteuil is een prachtige tuinstoel in rotan look. De Mina tuintafel is een praktische, lichtgewicht tafel voor buiten. Deze tuinset kan ook prima worden gebruikt in de horeca.

Materiaal
De Lucas dining fauteuil is vervaardigd uit een onderhoudsvrij aluminium frame met daaromheen kunststof vlechtwerkdraad. Deze combinatie zorgt gegarandeerd voor een kwalitatief hoogwaardige dining fauteuil. De poten van de relax fauteuil zijn gemaakt van e-coated staal. Dit is een stevige coating die via elektronisch geladen verfdeeltjes is aangebracht. De buiten tuinstoel dient nog gemonteerd te worden bij levering. De poten kunnen op een gemakkelijke wijze vast worden gemaakt. De Lucas dining fauteuil is een typische kuipstoel die in bijna iedere tuin mooi staat. Maar ook in huis past deze stoel perfect. De tuinstoel wordt geleverd inclusief een grijskleurig zitkussen. Het kussen is voorzien van een rits, waardoor de hoes gemakkelijk met de hand gewassen kan worden. De Mina tuintafel is vervaardigd uit een onderhoudsvrij en weerbestendig aluminium. Dit aluminium is voorzien van een stevige laag poedercoating. Deze stevige coating zorgt ervoor dat het frame beschermt is tegen krassen en stoten. Aluminium is licht van gewicht en daardoor eenvoudig te verplaatsen.

Eigenschappen
Na ontvangst dient de tuinset nog gemonteerd te worden. Het onderstel van de tuinstoelen en tuintafel dienen gemonteerd te worden. Dit is eenvoudig zelf te doen door de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Daarna kan het echte genieten beginnen! De stoel heeft een afmeting van 59 x 69,5 x H91 cm. De afmeting tuintafel: 90 x 90 x H71 cm.

Productspecificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 7438247297298
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 120
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Wicker
  • Geschikt voor aantal personen: 4
  • Materiaal kussen: Polyester

Beoordelingen

Gesponsorde producten