Garden Impressions Adelaide loungeset 4-delig - Mystic grey

3236689
1199.00 899.00
Je kunt 179 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OSO-Tuinmeubelen
4 Sterren
Garden Impressions Adelaide loungeset 4-delig - Mystic grey
1199.00 899.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Garden Impressions Adelaide loungeset 4-delig

De kussens zijn uitgevoerd in de stof mystic grey. De loungeset heeft aan beide kanten zijtafels zodat je koude drankje altijd binnen handbereik staat. Dit geeft je het echte lounge gevoel. De Adelaide loungeset is van het kwaliteitsmerk Garden Impressions en wordt standaard geleverd met een bijpassende loungetafel. De loungeset biedt plaats aan 4 tot 5 personen.

Materialen Adelaide loungeset

De Adelaide loungeset is een prachtige loungeset met een aluminium frame. Dit materiaal heeft als voordeel dat het licht van gewicht is. Mocht je de loungeset dus willen verplaatsen dan is dit eenvoudig uit te voeren. Het aluminium frame is afgewerkt met een beschermende poedercoating hierdoor is het frame kras- en stootvast. De zittingen en rugleuning zijn voorzien van textileen. Textileen is gemaakt van kunststof draad en veert als het ware een beetje mee. Hierdoor geniet je van optimaal zitcomfort.

Kussens Garden Impressions Adelaide loungeset

Om heerlijk te kunnen loungen zijn er comfortabele kussens toegevoegd aan de Adelaide loungeset. De kussens zijn voorzien van een waterafstotende coating. Dit is erg handig wanneer er geknoeid wordt met drinken. Je veegt het vocht er namelijk zo af. Ondanks de waterafstotende coating zijn de kussens niet 100% waterdicht. Wij adviseren daarom ook altijd om na gebruik de kussens op een droge en geventileerde plek op te bergen of om een bijpassende loungesethoes te gebruiken. De bestelt u met korting direct mee. Zie de voordeelbundels hierboven. De kussens zijn voorzien van een afritsbare hoes zodat je deze met de hand uit kunt wassen.

Productspecificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8713002803549
  • Zithoogte (cm): 42.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 240x240 (LxB)
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten