Gadgy Solar Lantaarn Hexagon – 2 st. - Koper - Solar Tuinverlichting met dag/nacht Sensor - Tuinlantaarn - 20 x Ø 15 cm

3751646
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Gadgy Solar Lantaarn Hexagon bestaat uit een set van 2 schitterende koperkleurige tuinlampen. Door het prachtige uitgesneden patroon zijn deze lampen zowel 's nachts als overdag een echte eyecather in je tuin. Het schitterende lichteffect zorgt voor een sfeervolle uitstraling buiten in het donker.
De tuinverlichting is spatwaterdicht en gemaakt van stevig metaal, wat deze verlichting zeer geschikt maakt voor buiten. De lantaarns zijn schitterend als tafellamp, of hang ze ergens op als hanglamp door middel van het handvat. Leuk voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!

Set van 2 - Gadgy Solar Lantaarn Hexagon bestaat uit een set van 2 schitterende tuinlampen.

Opgeladen door zonlicht - De batterij van de lampen wordt opgeladen door middel van zonne-energie, waardoor je geen stekker of wegwerpbatterijen nodig hebt.

Auto aan/uit - Zet eenmalig de schakelaar op ON en vervolgens gaat de led-lamp elke avond automatisch aan en 's ochtends automatisch uit.

Schitterend lichteffect - Het schitterende licht dat door het uitgesneden patroon schijnt maakt deze verlichting een echte eyecatcher in je tuin.

Duurzaam metaal - De tuinverlichting is gemaakt van stevig koperkleurig metaal dat zeer geschikt is voor gebruik als buitenlamp.

Kenmerken:

- Set van 2 st.
- Kleur: koper
- Materiaal: metaal
- 600mAh batterij
- IP64 Waterproof
- 15 x 14 x 20 cm
- 330 gram (660 gram per set)
- In mooie stevige Gadgy geschenkverpakking

Productspecificaties

  • Merk: Gadgy
  • EAN: 8719075227831
  • Kleur: Koperkleurig
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 20x15x15 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten