FSW-Products - 4 Stuks - Teflon Vloerglijders met Schroefbevestiging - 19 mm dia - Viltjes - Vloerbeschermers

4618918
9.95
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FSW-Products - 4 Stuks - Teflon Vloerglijders met Schroefbevestiging - 19 mm dia - Viltjes - Vloerbeschermers
9.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

FSW-Products Teflon Vloerglijders 19 mm dia - 4 Stuks met 4 Schroeven 

Upgrade uw meubilair met de hoogwaardige Teflon vloerglijders van FSW-Products, ontworpen voor een soepele en geruisloze beweging op elke vloer. Deze set van 4 glijders met een diameter van 19 mm biedt de perfecte oplossing om uw vloeren te beschermen tegen krassen en slijtage, terwijl u tegelijkertijd geniet van moeiteloze verplaatsing van stoelen, tafels of andere meubelstukken.

Kenmerken:

  1. Teflon Glijoppervlak: De vloerglijders zijn voorzien van hoogwaardig Teflon, een duurzaam en glad materiaal dat optimale glijprestaties levert zonder schade aan uw vloeren.

  2. Eenvoudige Schroefbevestiging: Dankzij het handige schroefsysteem zijn deze glijders eenvoudig te bevestigen op uw meubilair. De stevige bevestiging zorgt voor een stabiele en langdurige prestatie.

  3. 19 mm Diameter: Met een optimale diameter van 19 mm passen deze vloerglijders perfect bij een verscheidenheid aan meubelpoten, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn.

  4. Set van 4 Stuks: Elke set bevat 4 vloerglijders en 4 schroeven, waardoor u voldoende hebt om een compleet meubelstuk te voorzien van de ultieme vloerbescherming.

Waarom FSW-Products?

FSW-Products staat bekend om het leveren van hoogwaardige oplossingen voor meubelaccessoires, en deze Teflon vloerglijders vormen geen uitzondering. Vertrouw op de kwaliteit van FSW-Products voor langdurige prestaties en bescherming van uw vloeren.

Upgrade uw meubilair vandaag nog met de Teflon vloerglijders van FSW-Products en geniet van een vloer die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook perfect beschermd is. Maak bewegen moeiteloos en geruisloos met deze hoogwaardige vloerglijders.

Productspecificaties

  • Merk: FSW-Products
  • EAN: 8720598208856
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 15.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten