Fruitmand 2 laags Metaal Zwart – Ø27 x H39 cm

4536376
29.95 24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Fruitmand 2 laags Metaal Zwart – Ø27 x H39 cm
29.95 24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Product omschrijving:

Onze Fruitmand 2-laags Metaal in elegant zwart biedt niet alleen een praktische opbergoplossing voor uw fruit, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan uw keuken of eetruimte. Met zijn twee lagen en duurzaam metalen constructie is deze fruitmand ideaal voor het organiseren en presenteren van een verscheidenheid aan fruitsoorten.

Het slanke en eigentijdse ontwerp van de fruitmand past perfect bij moderne keukens, maar is veelzijdig genoeg om te passen bij verschillende interieurstijlen. De zwart metalen afwerking geeft een vleugje elegantie en voegt een stijlvol accent toe aan uw ruimte.

Dankzij de twee lagen biedt deze fruitmand voldoende ruimte om verschillende soorten fruit apart te houden, waardoor ze langer vers blijven. Het compacte formaat met een diameter van 27 cm en een hoogte van 39 cm zorgt ervoor dat deze fruitmand niet te veel ruimte inneemt op uw aanrecht of tafel.

Of het nu gaat om het dagelijks bewaren van fruit voor het hele gezin of het presenteren van een selectie tijdens een feestelijke gelegenheid, onze Fruitmand 2-laags Metaal Zwart is de perfecte aanvulling op uw keukenaccessoires. Voeg functionaliteit en stijl toe aan uw keuken met deze prachtige fruitmand.

MATERIAAL:
Metaal

KLEUR:
Zwart

AFMETING:
Ø27 x H39 cm

DETAILS:
2 laags

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 8721082489324
  • Vorm: Rond
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 27x39 (LxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten